Fietszeker.nl kortingscode november 2023

2.00% korting
ANWB korting

Wel of niet je fiets verzekeren? | ANWB

https://www.anwb.nl/verzekeringen/fietsverzekering/fiets-verzekeren
Gevonden in: ANWB kortingscode

Bij sommige verzekeraars valt pechhulp onder de standaarddekking van de fietsverzekering. Bij andere verzekeraars kun je dit als aanvullende dekking erbij nemen zoals bij ANWB. Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands fiets of e-bike goed verzekerd. Bij diefstal krijg je de eerste 5 jaar het aankoopbedrag terug.

Bezoek ANWB met korting
2.00% korting
ANWB korting

ANWB Fietsverzekering | ANWB

https://www.anwb.nl/verzekeringen/fietsverzekering
Gevonden in: ANWB kortingscode

Je fiets goed verzekerd tegen diefstal en schade. Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands fiets of e-bike goed verzekerd. De fietsverzekering sluit je af voor één jaar en wordt jaarlijks verlengd. Bij diefstal krijg je de eerste 5 jaar het aankoopbedrag terug. Je kunt rekenen op snelle en deskundige hulp bij schade en diefstal.

Bezoek ANWB met korting
€ 5,00 korting

Home - Fietszeker

https://fietszeker.nl/

FietsZeker is een specialist in fietsverzekeringen. Wij bieden een scherp geprijsde fietsverzekering aan voor alle soorten fietsen*. Onze fietsverzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal dekking mogelijk incl. juridische hulp, maar ook cascoschade, ongevallendekking en optionele pechhulp!

Bezoek Fietszeker.nl met korting
€ 5,00 korting

Aanvraag fietsverzekering FietsZeker - portal.fietszeker.nl

https://portal.fietszeker.nl/qrcode/be0cbf50-c72e-4051-8a4c-4e3e21e42339

Aanvraag fietsverzekering FietsZeker. Hieronder kunt u een fietsverzekering van FietsZeker aanvragen. Let op! Het maximaal te verzekeren bedrag Is € 9.500, - .

Bezoek Fietszeker.nl met korting
€ 5,00 korting

Fietszeker.nu

https://portal.fietszeker.nl/login_iframe.aspx?overzicht

Inloggen in het FietsZeker portal. U kunt hieronder inloggen met uw inlognaam en wachtwoord.

Bezoek Fietszeker.nl met korting

FietsZeker Fietsverzekering - fietsenopfietsen.nl

https://www.fietsenopfietsen.nl/fietszeker

FietsZeker is een bedrijf die samenwerkt met specialiseerde rijwielspecialisten. Het is een verzekeraar die het belang van korte communicatielijnen en kwaliteit belangrijk vindt. Jouw verzekering kan geheel op maat gemaakt worden naar jouw behoeftes. En niet alleen schade en diefstal is verzekerd.

FietsZeker | online je fiets of e-bike verzekeren » KiesZeker

https://www.kieszeker.nl/verzekeraars/fietszeker/

FietsZeker is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van de meest uiteenlopende soorten fietsen. Van stadsfiets tot bakfiets en van racefiets tot mountainbike. Men biedt fietsverzekeringen met dekking voor alleen diefstal of uitgebreid met ook schade (casco).

Fietszeker.nl » Ervaringen voor en door klanten in 2023 - NederlandReview

https://www.nederlandreview.nl/verzekeringen/fietszekernl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Wat is Fietszeker.nl? Via Fietszeker.nl kun je fietsverzekeringen afsluiten. Hierdoor kan je zorgeloos fietsen. Via een druk op de knop kun je direct je fiets verzekeren. Het platform is bedacht door fietsers, voor fietsers. Naar eigen zeggen worden er fietsverzekeringen aangeboden tegen scherpe prijzen.

FietsZeker | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/fietszeker

FietsZeker is specialist in het aanbieden van fietsverzekeringen en servicepakketten voor fietsen en e-bikes. De dekking van de fietsverzekering is modulair opgebouwd. Dit betekent dat u kunt kiezen voor alleen diefstal en juridische hulp maar naar behoefte ook schade en/of pechhulp dekking kunt toevoegen.

Fietsverzekering | Allianz Global Assistance

https://www.fietsverzekering.nl/

Waarom verzekeren? Doorfietsgarantie De voordelen Verzekeren bijna alle type fietsen Kies je eigen pakket Verschillende looptijden mogelijk Geen poliskosten Bereken premie Bekijk de animatie Verzekerd bij Allianz Global Assistance Snel hulp 24/7 bereikbaar Standaard verzekerd voor diefstal en juridische hulp Doorfietsgarantie

FietsZeker 5+5+5 - Fiets Inn Wout van Dijk

https://fietsinn.com/fietszeker

Fietszeker 5+5+5. Het totale ontzorg pakket. 5 jaar verzekering nieuwwaarde; 5 jaar garantie op accu , motor, display; 5 jaar onderhoud inclusief onderdelen; FietsZeker Fietsverzekering. Uw fiets of E-bike altijd optimaal verzekerd tegen diefstal of cascoschade; 5 jaar nieuwwaarderegeling bij diefstal

Reviews en ervaringen over FietsZeker in 2023

https://www.realreviews.nl/verzekeren/fietszeker/

FietsZeker is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsverzekeringen en uitgebreide dekkingen biedt voor alle soorten fietsen. Of je nu een gewone stadsfiets, een e-bike, een mountainbike of een racefiets hebt, het bedrijf heeft een verzekering op maat.

FietsZeker Fietsverzekering - Atlas Fietsen

https://atlas-fietsen.nl/fietszeker-fietsverzekering/

Een fietsverzekering zelf uitzoeken? Je ziet door de bomen het bos niet meer en het kost veel tijd om alle fietsverzekeringen te vergelijken. Maar gelukkig hoef je dit niet zelf te doen met een fietsverzekering via FietsZeker. Door onze samenwerking met FietsZeker willen wij je het zo gemakkelijk mogelijk maken. Wie is FietsZeker?

Fietsverzekeringen vergelijken 2023 | fiets en e-bike » KiesZeker

https://www.kieszeker.nl/fietsverzekering-vergelijken/

Fietsverzekering Kenmerken & opties: Accessoires en onderdelen Fietspechhulp

Fietsverzekering vergelijken | Fiets verzekeren | Pricewise

https://www.pricewise.nl/fietsverzekering/

Bij Pricewise vergelijk je de markt en tonen wij de bij ons beste fietsverzekeringen. In vijf minuten sluit je een verzekering af en ga je verzekerd op pad. Klanten over Pricewise 10 Helder en duidelijk vergelijk te maken om een markt conforme premie te betalen. Aanbevelen Duidelijkheid Tevredenheid Vriendelijkheid Hans Blommestein 20-09-2023

Sportzeker – Onbezorgd het water op

https://fiets.sportzeker.nl/

Mail het ons op fiets@sportzeker.nl." Mark Sportzeker "Petje af voor het snel en adequaat fixen. Ik zou willen dat ik bij al mn verzekeringen het gevoel heb dat ze daadkrachtig zijn!" Klant surf "Zit je aan de andere kant van de wereld en je kind heeft ernstige uitdrogingsverschijnselen, wordt met één telefoontje alles geregeld.