Fineliners online kopen

1.75% korting
Viking korting

Fineliners | Fineliners & gelpennen | Viking Direct NL

https://www.vikingdirect.nl/nl/schrijven-tekenen-c-111/fineliners-gelpennen-c-11108/fineliners-c-11108001
Gevonden in: Viking kortingscode

Bent u op zoek naar fineliners? Viking heeft een uitgebreid aanbod van voordelige fineliners en viltstiften. Bekijk hier het gehele assortiment. Als u graag nauwkeurig tekent of schrijft, dan is een fineliner een fijne tool. Ook hoeft u minder druk te zetten op uw punt waardoor uw schrijfmomenten een stuk rustiger worden voor uw hand en arm.

Bezoek Viking met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Fineliner kopen? Alle Fineliners online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/fineliners/36134/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Vergelijk en bestel fineliners van verschillende merken, kleuren, maten en prijzen bij bol. Fineliners zijn geschikt voor tekenen, schetsen en handlettering. Bekijk de aanbiedingen, select-bezorgopties en duurzame opties voor fineliners.

Bezoek Bol.com met korting

Fineliners kopen | Liners | Schrijfstiften | Van Beek Art Supplies

https://www.vanbeekart.nl/tekenen-ontwerpen-fineliners/9057/

Van Beek Art Supplies biedt een uitgebreid assortiment fineliners voor verschillende doeleinden, zoals tekenen, ontwerpen, illustreren en kalligrafie. Vergelijk de verschillen tussen de fineliners op waterbasis, watervast, permanent en pigment, en bestel online of in de winkel.

Gekleurde fineliners - Creatieve Materialen

https://www.creatieve-materialen.nl/Fineliners-kleur

Binnen enkele werkdagen heb je hem dan in huis! Bekijk hier ons aanbod van gekleurde fineliners! Fineliners in verschillende kleuren zijn ideaal voor bijvoorbeeld handlettering. Als je online gekleurde fineliners wilt kopen, dan ben je bij creatieve materialen zeker aan het juiste adres.

Fineliners | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/intl/en/products/products-for-colouring/fineliners/

Fineliners have countless possible uses. They can be used for writing, drawing, sketching and colouring. Available in numerous brilliant colours, users are sure to find what they need. Fineliners are also used by adults to colour mandalas or create handlettering projects.

Wat zijn fineliners? Alles over fineliners | Bulletjournalkopen.nl

https://www.bulletjournalkopen.nl/blogs/bullet-journal-informatie/wat-zijn-fineliners/

Fineliners zijn pennen die uitgevoerd zijn met een hele dunne schrijver waarmee je mooie fijne lijntjes creëert. Een fineliner is ideaal als je een bullet journal maakt en je daarbij van verschillende schrijfwaren gebruik wilt maken.

Sakura Fineliners en Stiften | Fineliners | Stiften & Fineliners ...

https://www.buschvanderworp.nl/tekenen-ontwerpen/stiften-fineliners/fineliners/sakura-fineliners-en-stiften/

Sakura Fineliners en Stiften. De Sakura Pigma Micron Fineliners staan garant voor een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn watervast en lichtecht. Door de diverse diktes geven deze fineliners je een hoge mate van controle over je schrijfstijl en tekentaken.

Fineliners | hobbyshop-online.nl

https://www.hobbyshop-online.nl/tekenen/stiften/fineliners/

Fineliners zijn fijne stiften met inkt voor tekenen, handlettering en doodling. Bekijk het assortiment van verschillende merken, maten en kleuren bij hobbyshop-online.nl.

Alles over de Fineliner - Busch & van der Worp

https://www.buschvanderworp.nl/teken-en-schilder-blog/alles-over-tekenen/alles-over-de-fineliner

In deze blog gaan we kijken of alle fineliners watervast zijn, hoe je ze kunt gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een Copic, welk papier je het beste kunt gebruiken, en we gaan alle fineliners testen! Zijn fineliners watervast? Wil je je lijntekening inkleuren met aquarelverf, Ecoline, of viltstiften?

edding fineliners | Alle kleuren

https://edding-shop.nl/fineliners/

edding fineliners. De fineliners van edding zijn ideaal om mee te schrijven en om tekeningen, schetsen en lay-outs mee te maken. Met inkt op waterbasis, in aantrekkelijke kleuren. In zestien kleuren verkrijgbaar. Tip: Met de edding fineliners kun je zowel prachtig schrijven als tekenen. Bestel edding fineliners in elke kleur.

Fineliners - Grote selectie hoge kwaliteit | Voor Crea

https://voorcrea.nl/nl/pennen/schrijven/fineliners

Fineliners hebben ongelooflijk veel toepassingen. Je kunt ermee illustreren of schetsen, hem gebruiken als een zeer dunne notitiepen, maar ook voor Bullet Journaling of scrapbooking. Je kunt fineliners samen met markers op alcoholbasis gebruiken, om contouren in te kleuren of details te markeren.

Fineliners - PenStore.nl

https://www.penstore.nl/fineliners

Fineliners zijn dunne tekenpennen die gebruikt worden voor architectuur, tekeningen en kalligrafie. Bij Penstore.nl vind je een ruim assortiment fineliners van verschillende merken, maten en kleuren.

Alle STABILO fineliners | STABILO

https://www.stabilo.com/nl/producten/schrijven/fineliners/

Ontdek het assortiment van STABILO fineliners voor nauwkeurig schrijven en tekenen. Kies uit verschillende lijndiktes, kleuren, materialen en sets van fineliners met meeverende of viltpunt.

Fineliners kopen? - Mooie Fineliners - Creatieve Materialen

https://www.creatieve-materialen.nl/schrijfmateriaal-fineliners

Fineliners zijn er in allerlei kleuren. Natuurlijk heb je zwarte fineliners, maar ook gekleurde fineliners, zoals groen, rood, blauw of geel. Zeer populair zijn ook gouden, zilveren, witte en koperen fineliners. Absoluut een must have!

Fineliners | Be Creative Shop

https://www.becreativeshop.nl/fineliners/

Fineliner is een pen voor het schrijven of tekenen van een fijne lijn. Het is een pen met een dunne penpunt. Een echte klassieker onder de creatieveling. Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner.

Fineliner kopen? | Bekijk en Bestel Online Fineliners | JIP SNEL

https://jipsnel.nl/fineliners

Bekijk nu ons assortiment! Fineliners voor heel precies Tekenen en Schrijven ️Van de dunste punt 0,03 tot 1 mm ️75+ kleuren ️ vanaf € 0,25 p/st Gratis verzenden vanaf € 100,-.

Fineliner online bestellen? Ga naar Dijkgraaf.nl

https://www.dijkgraaf.nl/fineliners

Bij Dijkgraaf vind je een groot assortiment aan fineliners. Een fineliner of een fijnschrijver is verkrijgbaar in diverse kleuren en diktes. Zo kun je kiezen uit losse kleuren of een set! Ons assortiment bestaat uit fineliners met een breedte van 0.05mm tot en met 6mm.

Fineliners in alle kleuren | Bestel bij Vaessen Creative

https://www.vaessen-creative.com/nl/teken-en-schrijfwaren/fineliners

Fineliners zijn dunne schrijf- en tekenpennen met een extra fijne punt. Om dunne lijnen consistent te maken zijn fineliners ideaal. Meestal gemaakt van metaal of kunststof en ontworpen om gedetailleerd te schrijven, tekenen en illustreren.

Fineliner STABILO point 88 | STABILO

https://www.stabilo.com/nl/producten/schrijven/fineliners/stabilo-point-88/

De in metaal gevatte punt en de langdurige bescherming tegen uitdrogen zorgen voor een uitstekende kwaliteit en maken de STABILO point 88 fineliner tot een duurzame fineliner voor allerlei kunst- en designprojecten. We hebben een gratis kleurenkaart van de point 88 fineliners. Download hier.

Fineliners - De Inktpot

https://www.de-inktpot.com/Fineliners

Wij kunnen een grote variatie bekende en minder bekende merken schrijfwaren leveren. Luxe schrijfwaren voor diegenen die hun hand niet omdraaien voor een zeer exclusieve pen, maar ook een pen voor alledag en tevens speciale pennen o.a. voor de kinderhand en voor de moeilijke hand.