Fineliners online kopen

2.00% korting
Viking korting

Fineliners | Fineliners & gelpennen | Viking Direct NL

https://www.vikingdirect.nl/nl/schrijven-tekenen-c-111/fineliners-gelpennen-c-11108/fineliners-c-11108001
Gevonden in: Viking kortingscode

In de Viking online winkel kunt u de beste fineliners vinden van merken zoals Stabilo, Artline en Pilot. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, groen en rood. Uiteraard kunt u kiezen tussen verschillende lijnbreedtes, van 0,1 tot wel 1,1 miillimeter, zodat u precies het product kunt gebruiken dat u het ...

Bruynzeel fineliners/brush pennen | Action.com

https://www.action.com/nl-nl/p/bruynzeel-finelinersbrush-pennen/

Gekleurde stiften met 2 verschillende punten. Inkt op waterbasis. Met deze gekleurde pennen maak je zelf de allermooiste kunstwerken. Ze hebben 2 verschillende punten, een brede en een smalle. Hierdoor zijn de pennen ook zeer geschikt voor kalligrafie en urban sketching.

1.00% korting
Bol.com korting

Fineliner kopen? Alle Fineliners online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/fineliners/36134/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Fineliners worden over het algemeen gebruikt voor tekenen en schetsen. Ze hebben een punt van vilt of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Fineliners kunnen niet opnieuw gevuld worden; wanneer ze op zijn, zijn ze dus ook echt op. Als je zoekt naar de perfecte fineliner, kan je bijvoorbeeld letten op: hoe ...

Fineliners | Pen Store

https://voorcrea.nl/nl/pennen/schrijven/fineliners

Fineliners hebben ongelooflijk veel toepassingen. Je kunt ermee illustreren of schetsen, hem gebruiken als een zeer dunne notitiepen, maar ook voor Bullet Journaling of scrapbooking. Je kunt fineliners samen met markers op alcoholbasis gebruiken, om contouren in te kleuren of details te markeren.

Alles over de Fineliner - Busch & van der Worp

https://www.buschvanderworp.nl/teken-en-schilder-blog/alles-over-tekenen/alles-over-de-fineliner

Fineliners worden veel gebruikt in combinatie met Copics of Promarkers. Al onze fineliners zijn watervast, maar wist je dat je ze ook bijna allemaal kunt gebruiken in combinatie met je alcohol marker? De fineliners die het minst, of helemaal niet uitlopen zijn die van Micron, UNI-pin, Rotring en natuurlijk die van Copic zelf!

Fineliners - P.W. Akkerman Amsterdam

https://www.pwakkerman.com/fineliners

Fineliners. Een luxe fineliner kun u bij ons online bestellen, P.W. Akkerman Amsterdam heeft een ruim assortiment aan fineliners, een luxe fineliner kunt u online bestellen of bij ons in de winkel kopen. Wij verkopen diverse fineliners, van zeer eenvoudige tot zeer luxe exclusieve fineliners.

Fineliners bestellen? | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Fineliners-p61066.html

Fineliners eenvoudig online bestellen bij 123inkt.nl. Met fineliners tekent, schetst of schrijft u op een prettige manier. Bij 123inkt.nl vindt u fijnschrijvers met een zeer smalle punt (0,25 mm) waarmee u gedetailleerd kunt werken, bijvoorbeeld voor het maken van technische tekeningen.

Fineliner kopen? Bestel je fineliners - Bulletjournalkopen.nl

https://www.bulletjournalkopen.nl/tekenen-en-schrijven/pennen/fineliners/

Fineliners zijn te koop bij boekenhandels en webshops, zoals ook mijn webshop waar je nu op zit. Er zijn veel verschillende soorten fineliners te bestellen. Het meest ideale is om een fineliner set te bestellen, op die manier heb je in één keer meerdere soorten fineliners in huis.

Fineliners - Staples

https://staples.nl/webshop/kantoor-school/schrijfgerei-correctiemiddelen/pennen-potloden/fineliners/

Staples Fineliner blauw, fijne conische punt 0,5 mm. pak 10 stuks. 11,09 Excl. btw. Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis. 100+ op voorraad.

edding fineliners | Alle kleuren

https://edding-shop.nl/fineliners/

edding fineliners . De fineliners van edding zijn ideaal om mee te schrijven en om tekeningen, schetsen en lay-outs mee te maken. Met inkt op waterbasis, in aantrekkelijke kleuren. In zestien kleuren verkrijgbaar.

Fineliners | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/intl/en/products/products-for-colouring/fineliners/

Fineliners have countless possible uses. They can be used for writing, drawing, sketching and colouring. Available in numerous brilliant colours, users are sure to find what they need. Fineliners are also used by adults to colour mandalas or create handlettering projects.

Fineliners | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/intl/en/products/writing-pens/fineliners/

Fineliners are characterised by their fast-drying ink, which does not smudge on paper. The triangular barrel of the triplus fineliner is designed to ensure a comfortable writing experience, especially for those who do a lot of writing. The pigment liner is a special indelible fineliner from STAEDTLER and is the ideal choice for a wide range of ...

Fineliner online bestellen? Ga naar Dijkgraaf.nl

https://www.dijkgraaf.nl/fineliners

Fineliners kopen bij Dijkgraaf. Fineliners hebben een erg dunne punt waardoor je heel precies kunt werken. Een fineliner wordt veelal gebruikt om te schrijven, schetsen en te tekenen. Ons assortiment bestaat uit fineliners van merken als Staedtler, Stabilo, Pentel en nog veel meer!

Wat is een fineliner? Alles over fineliners. - de kantoorvakhandel

http://www.dekantoorvakhandel.nl/advies/meest-gestelde-vragen/wat-is-fineliner/

Fineliner: het woord zegt het al. Een fijne lijn. Die krijg je op papier bij het gebruik van een fineliner. Het is een pen met een dunne schrijver. Een echte klassieker onder de schoolspullen. Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner.

Fineliners kopen | Liners | Schrijfstiften | Van Beek Art Supplies

https://www.vanbeekart.nl/tekenen-ontwerpen-fineliners/9057/

Fineliners zijn over het algemeen pennen met een vilten punt die zijn verstevigd met een metalen buis. Deze pennen gebruik je om dunnen lijnen mee te trekken, te schetsen, te tekenen of te schrijven. Ze bevatten vaak watervaste inkt en zijn te koop in verschillende schrijfdiktes en kleuren.

Wat zijn fineliners? Alles over fineliners | Bulletjournalkopen.nl

https://www.bulletjournalkopen.nl/blogs/bullet-journal-informatie/wat-zijn-fineliners/

Fineliners zijn geschikt om op verschillende soorten papier te gebruiken zonder dat je zorgen hoeft te hebben om een eventuele doordruk. Het is wel zo dat gladde papiersoorten het beste zijn. Dat komt doordat de schrijver als fijn puntje een hard stukje vilt is.

Fineliners | hobbyshop-online.nl

https://www.hobbyshop-online.nl/tekenen/stiften/fineliners/

Fineliners staan bekend om hun fijne punt waar je heel precies mee kunt werken. Er zijn fineliners met watervaste inkt, zoals de Pigma Micron. Maar er zijn ook fijnschrijvers met inkt op waterbasis, zoals de Tombow Twintones. Fineliners worden vooral gebruikt voor (bullet) journaling, handlettering, doodling en tekenen.

Fineliners - PenStore.nl

https://www.penstore.nl/pennen/fineliners

Copic Multiliner SP - 0.05 mm - Zwart. Eindelijk bij PenStore: De zeer populaire Copic Multiliner SP fineliners / markers. De aluminiu.. € 8,95 Excl. BTW: € 7,40. Product details.

Fineliners

https://www.penstore.nl/fineliners

Copic Multiliner SP - 0.05 mm - Zwart. Eindelijk bij PenStore: De zeer populaire Copic Multiliner SP fineliners / markers. De aluminiu.. € 8,95 Excl. BTW: € 7,40. Product details.

STABILO Fineliners - www.stabilo.nl

https://www.stabilo.com/nl/producten/schrijven/fineliners/

Fineliners met dikke en dunne punten, zelfs fineliners met meeverende punten die niet kapot kunnen gaan, STABILO heeft het allemaal! Een nieuw soort fineliner is de pointMax, die qua schrijfbreedte net tussen een viltstift en een fineliner met dunne punt in zit.

Fineliners: High-quality products for coloring and drawing

https://www.staedtler.com/us/en/products/products-for-coloring/fineliners/

Fineliners have countless possible uses. They can be used for writing, drawing, sketching and coloring. Available in numerous brilliant colors, users are sure to find what they need. Fineliners are also used by adults to color mandalas or create handlettering projects.