Fineliners online kopen

2.00% korting
Viking korting

Fineliners | Fineliners & gelpennen | Viking Direct NL

https://www.vikingdirect.nl/nl/schrijven-tekenen-c-111/fineliners-gelpennen-c-11108/fineliners-c-11108001
Gevonden in: Viking kortingscode

In de Viking online winkel kunt u de beste fineliners vinden van merken zoals Stabilo, Artline en Pilot. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, groen en rood. Uiteraard kunt u kiezen tussen verschillende lijnbreedtes, van 0,1 tot wel 1,1 miillimeter, zodat u precies het product kunt gebruiken dat u het fijnste vindt.

1.00% korting
Bol.com korting

Fineliner kopen? Alle Fineliners online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/fineliners/36134/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Fineliners worden over het algemeen gebruikt voor tekenen en schetsen. Ze hebben een punt van vilt of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Fineliners kunnen niet opnieuw gevuld worden; wanneer ze op zijn, zijn ze dus ook echt op. Als je zoekt naar de perfecte fineliner, kan je bijvoorbeeld letten op: hoe gecontroleerd ...

Fineliners | Action.com

https://www.action.com/nl-nl/p/fineliners2/

Fineliners. 12 stuks. 1. 49 € 0,12/st. Toevoegen aan favorieten. Bekijk de openingstijden van jouw Action Winkel. Winkel zoeken. Beschrijving. Voor gedetailleerd tekenen of kleurrijke kaarten schrijven; Met dunne punt van Ø 0,5 mm; 12 verschillende kleuren; Specificaties. Kleur. Meerdere kleuren. Dikte punt. 0.5 mm. Inhoud.

Fineliners kopen? .HORNBACH. Laagste prijsgarantie

https://www.hornbach.nl/c/woondecoratie-raamdecoratie/wanddecoratie/kunstenaarsbenodigdheden/fineliners/S27624/

Bekijk ons assortiment Fineliners in onze Onlineshop . Eenvoudig online bestellen . Thuisbezorgd . Laagste prijsgarantie . 30 dagen Bedenktijd. Alle Fineliners online!

Fineliners kopen? - Handlettering-enzo.nl

https://www.handlettering-enzo.nl/c-3870639/fineliners/

Wil je mooie fineliners kopen? Er zijn gekleurde en zwarte fineliners met verschillende puntdiktes. Fineliners zijn te koop van de merken Sakura Pigma Micron, Steadtler, Uni-ball en Stabilo. Op Bol.com vind je een uitgebreid overzicht van heel veel verschillende fineliners om te kopen! Kijk snel op bol.com! Verschillende kleuren fineliners

Fineliners | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/us/en/products/products-for-coloring/fineliners/

STAEDTLER fineliners are available in various packaging and size options: Practical stand-up STAEDTLER fineliner box containing a set of 4, 6, 10 or 20 pens. Upright triangular pen case with separate lid and 12 assorted colors. Cardboard box containing a set of 4, 15, 30 or 42 fineliners. Pencil case in pink or black containing 20 assorted colors.

Fineliners | Be Creative Shop

https://www.becreativeshop.nl/schrijfwaren/fineliners/

Wat is een fineliner? Fineliner is een pen voor het schrijven of tekenen van een fijne lijn. Het is een pen met een dunne penpunt. Een echte klassieker onder de creatieveling. Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner.

Fineliners bestellen? | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Fineliners-p61066.html

Bij 123inkt.nl vindt u fijnschrijvers met een zeer smalle punt (0,25 mm) waarmee u gedetailleerd kunt werken, bijvoorbeeld voor het maken van technische tekeningen. Ook pennen met een schrijfbreedte van 0,3 mm tot aan pennen met een brede punt van 0,8 mm kunt u voordelig online bestellen. Onze fineliners zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

edding fineliners | Alle kleuren

https://edding-shop.nl/fineliners/

De fineliners van edding zijn ideaal om mee te schrijven en om tekeningen, schetsen en lay-outs mee te maken. Met inkt op waterbasis, in aantrekkelijke kleuren. In zestien kleuren verkrijgbaar. Tip: Met de edding fineliners kun je zowel prachtig schrijven als tekenen.

STABILO Fineliners - www.stabilo.nl

https://www.stabilo.com/nl/producten/schrijven/fineliners/

fineliners. Fineliners met dikke en dunne punten, zelfs fineliners met meeverende punten die niet kapot kunnen gaan, STABILO heeft het allemaal! Een nieuw soort fineliner is de pointMax, die qua schrijfbreedte net tussen een viltstift en een fineliner met dunne punt in zit. Ideaal voor het schrijven van dikkere letters.

Fineliners kopen | Liners | Schrijfstiften | Van Beek Art Supplies

https://www.vanbeekart.nl/tekenen-ontwerpen-fineliners/9057/

Fineliners zijn over het algemeen pennen met een vilten punt die zijn verstevigd met een metalen buis. Deze pennen gebruik je om dunnen lijnen mee te trekken, te schetsen, te tekenen of te schrijven. Ze bevatten vaak watervaste inkt en zijn te koop in verschillende schrijfdiktes en kleuren. Waarvoor gebruik je fineliners?

Alles over de Fineliner - Busch & van der Worp

https://www.buschvanderworp.nl/teken-en-schilder-blog/alles-over-tekenen/alles-over-de-fineliner

Fineliners worden veel gebruikt in combinatie met Copics of Promarkers. Al onze fineliners zijn watervast, maar wist je dat je ze ook bijna allemaal kunt gebruiken in combinatie met je alcohol marker? De fineliners die het minst, of helemaal niet uitlopen zijn die van Micron, UNI-pin, Rotring en natuurlijk die van Copic zelf!

Wat is een fineliner? Alles over fineliners. - de kantoorvakhandel

http://www.dekantoorvakhandel.nl/advies/meest-gestelde-vragen/wat-is-fineliner/

Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner. Ze heten fineliners omdat ze dun schrijven, oftewel fijn schrijven, en omdat ze ook fijn in gebruik zijn, dus letterlijk fijn schrijven. Fijnschrijvers Deze mooie fijnschrijvers zijn in verschillende kleuren en pakketten te verkrijgen.

Fineliners | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/intl/en/products/products-for-colouring/fineliners/

STAEDTLER fineliners are available in various packaging and size options: Practical stand-up STAEDTLER fineliner box containing a set of 4, 6, 10 or 20 pens. Upright triangular pen case with separate lid and 12 assorted colours. Cardboard box containing a set of 4, 15, 30 or 42 fineliners. Pencil case in pink or black containing 20 assorted colours.