Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij vandaag nog fit worden? Ga dan naar Fitness24, want bij Fitness24 vind je de beste fitnessapparatuur voor het sporten in de sportschool of voor thuis. Fitness24 is de fitnessspecialist met het grootste assortiment in Europa en wanneer je op werkdagen bestelt, kun je het vaak dezelfde dag al in huis hebben. Ga voor apparatuur, maar ook voor kleine fitnessgear naar Fitness24 en bestel gemakkelijk en snel online. 

Bij Fitness24 profiteer je naast de snelle levering ook van deskundige montage en de laagste prijs garantie. Of je nu gaat voor een loopband of op zoek bent naar gezonde sportvoeding, je vind het bij Fitness24.  Springtouwen, crosstrainer, aerobic bands, maar ook hartslagmeters vind je bij Fitness24 en zo kun jij de beste sportprestaties neerzetten. 

Via 24/7 Discount vind je een groot aantal webshop waar jij jouw sportartikelen kunt shoppen. Zoek jouw favoriete shop en bestel jouw sportartikelen, zoals bijvoorbeeld bij Fitness24, en ontvang via 24/7 Discount ledenkorting op jouw account. 

Korting Fitness24

Fitness24