Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Weet je al waar je naartoe gaat deze zomer? Ontdek bij FlixBus goedkope busreizen door heel Europa! Vanaf € 5, - toer je al rond en zelfs voor € 1, - door Nederland. Dat is nog eens goedkoop reizen. FlixBus kent heel veel opstapplaatsen en heel veel bestemmingen. En veiligheid en comfort staan voorop bij FlixBus.

Kies je busreis in de webshop van FlixBus. Zo ga je bijvoorbeeld van Rotterdam naar Parijs vanaf € 16, - of van Groningen naar Bremen vanaf € 11, -. Je buskaartje koop je gemakkelijk online of direct in de bus. Je hebt een comfortabele zitplaats met voldoende beenruimte en er zijn voordelige drankjes en snacks in de bus aanwezig. En met Wifi aan boord van de bus kan je onderweg lekker op het net surfen, films kijken en muziek luisteren. Lekker comfortabel toch? Bestel vandaag nog een voordelige bus ticket en ga lekker op reis met FlixBus.

Wil je ook op de hoogte blijven van voordelige reizen en andere voordelen bij online winkels? Kijk dan elke dag even bij 24/7 Discount voor de leukste kortingscodes en voordeligste acties. Voor een goedkope bus ticket kijk je of er een kortingscode van Ao.nl beschikbaar is. Meld je vandaag nog aan bij 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting FlixBus

FlixBus

2.50% korting
Bezoek FlixBus met korting