Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webwinkel van Folux vind je de beste fotostudio apparatuur. De groeiende fotografie markt zorgt voor steeds grotere vraag naar professionelere apparatuur. Folux voorziet in deze markt top kwaliteit en is exclusief distributeur van het merk Menik. De prijs/prestatie verhouding van Menik is ongekend en het afwerkingsniveau is zeer hoog!

Wanneer je op zoek bent naar professioneel fotostudio apparatuur en geld wil besparen zonder kwaliteit in te leveren, dan heeft Folux de perfecte producten voor je! Het assortiment aan producten bij Folux is achtergronden, ophangsystemen, beauty dish, flitsparaplu’s, fototenten, opnametafels, reflectieschermen, snoots, studioflitsers, accessoires zoals softboxen en studiolampen en nog veel meer.

Kortom, ga direct naar de webshop, bekijk het assortiment en profiteer van online voordeel via 24/7 Discount. Kies voor de leuke aanbiedingen en acties via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling. Kijk snel of er een kortingscode online staat voor Folux en bestel direct online.

Korting Folux

Folux

2.50% korting
Bezoek Folux met korting