Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een originele manier voor het afdrukken van een foto is op Dibond Aluminium. Dit is een mooie manier om een bijzondere foto vast te leggen als muurdecoratie. Door het effect in een geborstelde aluminium plaat kun je een eigen look creëren in een foto. Een paneel van een Fotoopdibond.nl is 3mm dik en is watervast en zonlichtbestendig en daardoor zowel voor binnen als buiten geschikt. 

Bij Fotoopdibond.nl kun je jouw foto uploaden en wordt er gekeken of de foto geschikt is voor het gewenste formaat. Je kunt al een Foto op Dibond bestellen vanaf 15x20 centimeter in standaard maten, in vierkante maten en ook in panorama. Bekijk de mogelijkheden bij Fotoopdibond.nl en profiteer van een snelle levering binnen 3 dagen. 

Een mooie en originele foto laten afdrukken op aluminium? Dat kan via 24/7 Discount bij diverse organisaties. Kijk snel of er een leuke actie online staat, zoals tijdelijk 25% korting op alle formaten, bij onder andere Fotoopdibond.com en bestel direct online met ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting Fotoopdibond.com

Fotoopdibond.com

2.50% korting
Bezoek Fotoopdibond.com met korting