Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Geekbuying Coupon & Discount codes

Bij Geekbuying koop je de mooiste gadgets. Het is een online elektronica winkel uit China en je vindt er een heel groot assortiment aan technische tools, de beste deals en de mooiste brands. Wat dacht je bijvoorbeeld van pocket laptops, smartphones, watches en elektrische opvouwbare fietsen? En dit zijn nog maar enkele artikelen uit het grote assortiment. Kijk zelf en bestel met een Geekbuying coupon of discount code. Met zo’n code heb je nog een lekker voordeel bij het afrekenen. Je kan ook via 24/7 Discount een actiecode proberen te scoren. Meld je aan bij 24/7 Discount en blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen en spaar direct voor ledenkorting. Shop je namelijk via 24/7 Discount bij Geekbuying of een andere webshop, dan heb je al korting te pakken die je terugvindt in je account.


Geekbuying douanekosten

Hoe zit het met bestellingen uit het buitenland en douanekosten? Bij bestellingen onder de  € 22,- heb je geen extra kosten. Vanaf een bedrag van € 22,- betaal je in Nederland invoerbelasting van 21%. Je kunt dit bij aflevering direct aan de postbezorger betalen of je haalt je artikelen op bij een douanekantoor en betaalt daar de invoerbelasting. Vanaf een inkoopwaarde van € 150,- betaal je douanekosten. Wanneer je vragen hebt over de douanekosten, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Geekbuying.

Betrouwbaar: Reviews & ervaringen

Lees de reviews en ervaringen van Geekbuying klanten. Je vindt er beoordelingen over onder anderen de verzendtermijn, het assortiment, de prijzen, garantie en betaalmogelijkheden. Zo weet je wat voor online winkel het is, of ze de juiste producten voor je verkopen en of je er wilt bestellen. Je kan zelf ook een review achter laten nadat je een bestelling hebt gedaan en je artikelen hebt ontvangen. Daar hebben andere klanten ook weer profijt van.

Geekbuyig vs Aliexpress

Geekbuying is opgericht in 2012 en staat bekend als een betrouwbare webshop. Het is een kleinere webshop dan Aliexpress en Geekbuying heeft twee Europese centra. Een in Spanje en een in Engeland. Zowel Geekbuying als Aliexpress leveren producten in heel Europa, Azië en VS, alleen heeft Geekbuying zich gespecialiseerd in elektronische producten en gadgets. Geekbuying heeft een uitgebreide klantenservice  waar je 24/7 terecht kunt met je vragen. Je kan van beide webshops informatie vinden op internet.

New Users coupons

Geekbuying heeft op haar website een button waar je diverse coupons kunt vinden welke je kunt gebruiken bij je bestelling. Je vindt hier regelmatig coupons voor verschillende producten. Check dus regelmatig de coupons onder de button en gebruik als je voor het eerst bestelt de New User coupon, want gelijk van een korting profiteren is natuurlijk heel erg leuk! Zo bestel je nóg voordeliger.


Superaanbiedingen Geekbuying

Als je gek bent op elektronica en dan vooral de laatste gadgets, kijk dan regelmatig bij Geekbuying voor de beste aanbiedingen. Elke week vind je hier nieuwe producten die je voor een superprijs kunt bestellen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, laptop of bluetooth koptelefoon kijk je eerst even bij de superaanbiedingen van Geekbuying. Je vindt hier aanbiedingen van bekende merken zoals Huawei, Meizu, Vivo, WPL en Philips.

Korting Geekbuying

Geekbuying

2.00% korting
Bezoek Geekbuying met korting