Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gezichtsmaskers

Dat je gezicht veel aandacht nodig heeft aangaande verzorging, dat weet iedereen, maar hoe doe je dat precies. Reiniging aan het begin en het einde van de dag is essentieel en dat geldt niet alleen voor dames, maar ook voor heren. Zo kun je de dag goed beginnen en weet jij zeker dat je jouw huid goed verzorgd. Daarnaast is het belangrijk een goede dag- en nachtcreme te gebruiken om je gezicht te beschermen tegen alles van buitenaf. Make-up, maar ook uitlaatgassen en alles wat er om je heen gebeurd geeft vuil af.  

Naast de dagelijkse verzorging doe je er goed aan een aantal keer per week een gezichtsmasker aan te brengen. Deze kan er voor zorgen dat je huid minder vet wordt of juist beter hydrateert, je minder droge plekken krijgt en gewoon een gezonde gloed krijgt. Je vindt gezichtsmaskers voor diverse typen huid en deze vind je van merken als Clinique, Vichy, Chanel, L’Oreal, Dove, Nivea en meer. Bekijk het aanbod aan gezichtsmaskers en verzorg je eigen gezicht optimaal, als vrouw en als man zijnde.  

De optimale verzorging voor jouw gezicht, dat regel je zelf via 24/7 Discount, want daar vind je diverse webshops waar jij online kunt shoppen met ledenkorting. Bekijk het aanbod aan shops voor drogisterijartikelen, verzorging en dus ook gezichtsmaskers en profiteer van ledenkorting op jouw account en blijf daarnaast op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties.