Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je graag een balletje slaat in Nederland is het wellicht ook wel eens leuk de golfbanen van andere landen te verkennen. In plaats van dat je in de regen jouw golfparcour aflegt, kun je natuurlijk genieten van heel veel zon en mooie locaties met veel groen. Bij Golfreizen kun je de leukste golfreizen online boeken en vind je de mooiste bestemmingen en golfbanen waar jij kunt gaan golfen. De golfbanen op Golfreizen staan uitgebreid omschreven op de website van zodat jij precies weet waar jij naartoe gaat. 

Bij Golfreizen kun je kiezen voor een golfrondreis waarbij je meerdere banen aandoet over een bepaalde periode. Je kunt kiezen voor een weekend of langer weg en daarnaast profiteer je altijd van goede accommodaties en voorzieningen. Je kunt je het hele jaar in inschrijven op GVB clinics in zowel de Portugese Algarve als de Spaanse Costa Blanca. Als onervaren golfer het vliegtuig in en met een certificaat van golfvaardigheid op zak terug naar huis!

Heerlijke ontspannen met een vriend op golfvakantie, dat doe je via Golfreizen. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en bekijk interessante aanbiedingen van Golfreizen online en profiteer direct van ledenkorting op jouw account. 

Korting Golfreizen

Golfreizen

Bezoek Golfreizen