Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Haagplanten

Is jouw tuin toe aan een flinke opknapbeurt en wil jij dat het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben en houd je niet van inkijk van jouw buren of van pottenkijkers? Zoek dan de mooiste haagplanten uit en maak jouw tuin behaaglijk voor jezelf. Met mooie haagplanten in de vorm van bijvoorbeeld pioenrozen, klimop en meer kun jij jouw tuin een leuke groene boost geven of kiezen voor kleurrijke bloemenhagen.  

Haagplanten zijn planten die over het algemeen snel groeien langs een schutting en zo een haag creëren. Ook vind je los in de vorm van hagen en kun je deze langzaamaan hoger en hoger laten groeien, ze vergen wel wat onderhoud zodat je de groei stimuleert. Snoeien, water geven, bemesten en meer, zo houd je jouw haagplanten op orde.  

De mooiste haagplanten vind je online via 24/7 Discount, want daar vind je diverse aangesloten webshops waar jij online kunt shoppen met ledenkorting. Kijk snel bij welke winkels dat kan en profiteer vandaag nog van leuke acties en aanbiedingen zoals 2+1 gratis, tijdelijk gratis verzending en meer en ga voor leuke korting op jouw bestelling aan haagplanten.