Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Barbecues, buffetten, hightea, hapjes, drankjes en heel veel meer kun je gemakkelijk en snel online bestellen via Hapjes aan huis. Zo hoef jij zelf niet in de keuken te staan voor een verjaardag of een leuk feestje, maar wordt alles voor je in orde gemaakt. Zo kun je de heerlijkste hapjes, lekker eten en de drankjes laten thuisbezorgen, hoef je zelf niet te zeulen en ben je in één keer klaar.

Lekkere borrelhapjes, heerlijk vlees en vis voor op de barbecue en ook de heerlijkste desserts kom je tegen op de website van Hapjes aan huis. Kijk snel op Hapjes aan huis en profiteer van het lekkerste eten en drinken aan huis. Maak je dus niet druk  over eten en drinken en laat het bezorgen door Hapjes aan huis. Bij Hapjes aan huis bestel je catering voor ieder budget.

Hapjes aan huis is de landelijke cateraar met een groot aanbod aan lekker hapjes en drankjes. Bestel direct online de leukste hapjes en heerlijke drankjes via 24/7 Discount en ontvangt ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting Hapjes aan huis

Hapjes aan huis

Bezoek Hapjes aan huis