Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe makkelijk is het dat er voor je wordt bepaald wat je aankomende week gaat eten. Je hoeft zelf geen boodschappen te doen en alles wordt op een afgesproken moment bij jou afgeleverd waardoor jij EN niet hoeft na te denken over wat je gaat eten EN je ook niet hoeft na te denken over een boodschappenlijst. Dit kan wanneer je een HelloFresh box besteld bij HelloFresh. HelloFresh biedt je de mogelijkheid om voor 3 of 5 dagen in de week gemakkelijke, maar gezonde maaltijden op tafel te toveren met een duidelijke bereidingswijze. Zo heb je in het 5 dagen pakket standaard 2 keer vlees, 1 keer vis en 2 keer vegetarisch en eet je heel gevarieerd van parelgerst tot zilvervliesrijst, van aardappels tot pasta. 

HelloFresh zorgt ervoor dat jij jouw pakket op een afgesproken dag ontvangen. Vaak wordt er gekeken naar meerdere leveringen in de buurt en kun jij er altijd op rekening dat jouw pakket rond de afgesproken tijd (maximaal 2 uur afwijkend) wordt afgeleverd in een koelauto waardoor je producten ook altijd goed blijven. Lijkt HelloFresh je iets voor jou? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor het afsluiten van jouw abonnement en neem er bijvoorbeeld ook een fruitabonnement bij zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken of je de juiste vitaminen binnenkrijgt. 

Jouw HelloFresh box bestel je online via 24/7 Discount, via 24/7 Discount profiteer je namelijk van ledenkorting op jouw account en dat kan behoorlijk oplopen. Ook heeft 24/7 Discount met regelmaat leuke acties van onder andere HelloFresh waardoor je flink kunt besparen op jouw eerste HelloFresh abonnement box. 

Korting HelloFresh

HelloFresh

€ 5.75 korting
Bezoek HelloFresh met korting