Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is een landelijke winkelketen met een ruim assortiment van gezonde en lekkere producten. De nadruk ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging. In de webshop vind je voedingssupplementen, sportvoeding, natuurlijke verzorgingsproducten, theeën, kruidensoorten, homeopathische geneesmiddelen, zoetwaren, gezonde voeding, cadeauartikelen en relaxproducten.

De winkelketen heeft een veelzijdig eigen merk (De Tuinen) assoritment. Ruim 850 producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen tegen de beste prijs. Je vindt er producten voor gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, voeten, baby's en speciale verzorging voor de man. Verder bevat het eigenmerk ook producten als thee, noten, zaden, zuidvruchten en granen. Voor diegene die zo nu en dan een snoepje nemen vinden dat ook van het eigen merk. Tot slot zijn er nog etherische oliën en wierook van De Tuinen.

In een tijd waarin hoge werkdruk, sociale “verplichtingen”, mobiele telefoons en internet centraal staan en tijd voor ontspanning, familie, vrienden of jezelf steeds moeilijker te vinden zijn biedt Holland & Barrett een punt van rust. Kies producten die passen bij jou manier voor onthaasten.

Holland & Barrett heeft regelmatig sterke acties. Denk aan 2e artikel 1 euro, 25% en 50% korting op geselecteerde producten of goedkope dagdeals met korting tot 66%. Gebruik je met regelmaat producten van uit de gezondheidswinkel? 24/7 Discount houd je op de hoogte van de beste gezondheidswinkel aanbiedingen en korting acties. Zo bestel je bijvoorbeeld voedingssupplementen of vitamines tegen de beste prijs en ontvang je 24/7 Discount ledenkorting.

Korting Holland & Barrett

Holland & Barrett

5.00% korting
Bezoek Holland & Barrett met korting