Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hotelopia kortingscode

Via Hotelopia boek je in een easy way je hotel waar dan ook ter wereld. Er is een breed aanbod aan hotels die je kunt boeken op meer dan 7.500 bestemmingen en tegen scherpe prijzen.  En over scherpe prijzen gesproken….. Wanneer je nóg minder wilt betalen, gebruik je de Hotelopia kortingscode bij het afrekenen, of je meld je aan bij 24/7 Discount zodat je gelijk spaart voor ledenkorting in je account. En je mist ook nooit meer aanbiedingen van hotelovernachtingen!

Lees positieve en negatieve ervaringen

Lees ook beoordelingen van klanten die hotels hebben geboekt via Hotelopia. Je vindt onafhankelijke reviews op diverse websites zoals reisgraag.nl nederlandreview.nl en opiness.nl Door reviews te lezen kom je meer te weten over een webshop en de producten die er verkocht worden of de diensten die ze leveren. Of het nou positieve of negatieve ervaringen zijn, kijk altijd naar het gemiddelde beoordelingscijfer en laat zelf ook een review achter over jouw ervaringen.

Goedkope hotels Nederland

Hotelopia heeft meer dan 94.000 hotels waar je als reizigers een boeking kunt doen. Zoveel? Ja, zoveel inderdaad. Ook in Nederland kun je goedkope hotels boeken via Hotelopia. Kijk op de website en vul de plaats in waar jij naar toe wilt. Je kan ook een selectie maken op prijs en waardering. Wordt het Amsterdam, Maastricht of Arnhem? Bekijk de beschikbaarheid en boek gelijk je overnachting.

Contact Hotelopia

Het is heel eenvoudig boeken bij Hotelopia, maar natuurlijk kan je een vraag hebben over een hotel of over je boeking. Neem voor vragen contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Op deze manier kun je 24/7 je vraag stellen. Je kan ook kijken of je algemene vraag tussen de FAQ’s staat en je op deze manier al antwoord kunt vinden.

Betaling: PayPal, in hotel of anders

Oké je wilt je hotel boeken via Hotelopia, maar hoe betaal je dan? Heel eenvoudig met je Visa of Mastercard, via PayPal of in het hotel zelf, wanneer je aankomt. Dat laatste is ook heel fijn omdat je dan gewoon bij de receptie kunt betalen. Bekijk bij boeking hoe je jouw gereserveerde hotel kunt betalen.

Hotelopia: betrouwbaar online boeken

Wist je dat je bij Hotelopia gewoon 24/7 online kunt boeken op de website?  Heel easy en heel betrouwbaar. Je krijgt bij boeking gelijk een bevestiging in je mail. Oh en je boekt niet alleen je hotel, maar ook je transfer naar het hotel, autohuur of een excursie op de bestemming waar jij heen gaat. Een leuke tour door de stad of een bezoek aan een mooi museum!

Korting Hotelopia

Hotelopia

3.50% korting
Bezoek Hotelopia met korting