Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wereldwijd hotels reserveren zonder creditcard, dat kaan heel gemakkelijk en snel bij HRS.   Dus als je er even lekker tussen uit wilt voor een weekendje of zelfs wat langere dan kan je zeker bij HRS terecht voor je hotelreservering. Je vindt hier de mooiste hotels en bestemmingen voor citytrips, zakenreizen en vakanties. Met prachtige hotels in het aanbod en een handig zoek en boek systeem, vind je meteen een geschikt hotel kun je direct boeken tegen zeer interessante prijzen.

HRS heeft interessante kwaliteitshotels. Via het zoek en boeksysteem geef je aan waar je naartoe wilt, de datum en of je een één persoons- of tweepersoonskamer wenst en met hoeveel personen je op reis gaat. Aan de hand van je wensen verschijnen de beste hotels. Bij HRS geniet je van de geld-terug-garantie als je het hotel ergens anders tegen een beter tarief hebt gezien. Wereldwijd kun je bij meer dan 250.000 hotels boeken in onder andere Berlijn, Rome, New York en Kaapstad.

Bekijk de prachtige hotels online op HRS en boek vandaag nog online. Met regelmaat heeft HRS leuke aanbiedingen en actie en 24/7 Discount houdt deze voor jou scherp in de gaten. Kijk voor de lopende acties via 24/7 Discount en reserveer vandaag nog je hotelkamer en profiteer van ledenkorting.

Korting HRS

HRS

2.50% korting
Bezoek HRS met korting