Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Alle dierenaccessoires tegen vaste lage prijzen bestel je bij Huisdiersuper. Of het nou gaat om je kat, hond, knaagdier, paard of voor je kippen je vindt hier alles op het gebied van voeding, verzorging en veiligheid. Denk aan een krabpaal voor je kat, een nachthok voor je kippen en een speelbal voor de hond.

In de webshop is het makkelijk kiezen uit het uitgebreid assortiment. Je hoeft de deur niet meer uit om spullen voor je huisdier aan te schaffen want bij Huisdiersuper vind je alles onder één online dak. Alle bestellingen vanaf € 29, - worden gratis verzonden en je hebt altijd 14 dagen retourrecht. Mocht een artikel dus niet aan je wensen voldoen, dan stuur je het eenvoudig terug. Je kan ook altijd de showroom in Nieuwkuijk bezoeken om de artikelen te bekijken of retour te brengen.

Via 24/7 Discount weet je altijd waar online de beste koopjes zijn te halen of in welke webwinkels er een grote sale aan de gang is. Ben je op zoek naar producten voor je huisdier, kijk dan of er een kortingscode van Huisdiersuper aanwezig is. Op die manier shop je met korting je dier producten bij elkaar. En je profiteert ook altijd van ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount bestelt.

Korting Huisdiersuper

Huisdiersuper

3.25% korting
Bezoek Huisdiersuper met korting