Hulpmiddelen online kopen

4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/

Alle hulpmiddelen. Alle hulpmiddelen Terug. Persoonlijk advies. Persoonlijk advies Terug; Advies; Hulpmiddelenkiezer; Vergoedingen; Productadvies; Advies aan huis; Activiteiten; Gebruiksaanwijzingen; Klantenservice. Klantenservice Terug; Service; Klantenservice; WMO; Zorgprofessional; Service contracten; Partners; Werken bij; Wmo; Professionals; Locaties

1.00% korting
Bol.com korting

Hulpmiddel kopen? Alle Hulpmiddelen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/hulpmiddelen/14708/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Hulpmiddelen. Hulpmiddelen kunnen uw leven een stuk gemakkelijker maken, soms heb je ze zelfs zo snel mogelijk nodig en daarom is een snelle levering altijd heel belangrijk. Veel gekochte hulpmiddelen zijn mitella’s, mondkapjes, rollators en krukken. Veel van deze zijn bedoeld om te revalideren of helpen het leven gemakkelijk te houden wanneer u ...

Hulpmiddelenshop | Hulpmiddelen voor ouderen | Zorghulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenshop.nl/

Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen webwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!

Vergoeding hulpmiddelen - Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/faq/vergoeding-hulpmiddelen

Op de hulpmiddelenwijzer van de overheid vind je een compleet overzicht van alle hulpmiddelen en onafhankelijke en betrouwbare informatie hoe (en waarvoor) je hulpmiddelen kunt gebruiken, welke varianten er zijn en hoe het zit met de vergoeding. Dat maakt het gemakkelijker voor je als je overweegt om een bepaald hulpmiddel aan te schaffen.

Hulpmiddelen | Onderwerp | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor het lezen, bijvoorbeeld bij een visuele beperking, dyslexie of leerproblemen. Hulpmiddelen en de Wlz. Heeft u een indicatie voor vanuit de Wet langdurige zorg? Lees hier hoe uw hulpmiddelen worden vergoed. Uitgelicht. Hulpmiddelenwijzer.

Beheer medische hulpmiddelen huisartsvoorziening - NHG

https://www.nhg.org/praktijkvoering/inrichting-instrumentarium/beheer-medische-hulpmiddelen/

Beheer medische hulpmiddelen huisartsvoorziening. Het beheer en onderhoud van medische hulpmiddelen, materialen en geneesmiddelen is een belangrijke randvoorwaarde om goede en veilige zorg aan patiënten te kunnen verlenen. Een structurele aanpak biedt houvast en gemak en maakt uw werk plezieriger.

De voor- en nadelen van digitale hulpmiddelen bij groepsbesluitvorming

https://spilter.nl/de-voor-en-nadelen-van-digitale-hulpmiddelen-bij-groepsbesluitvorming/

De nadelen. Er zijn echter ook enkele nadelen verbonden aan het gebruik van digitale hulpmiddelen. Een mogelijk probleem is de afhankelijkheid van technologie, wat kan leiden tot een gebrek aan face-to-face communicatie en verminderde samenwerkingsvaardigheden. Mensen zijn sociale wezens en het is daarom belangrijk om aandacht te hebben voor ...

12 beste hulpmiddelen voor onderzoekers in 2023 | QuestionPro

https://www.questionpro.com/blog/nl/12-beste-hulpmiddelen-voor-onderzoekers-in-2023/

12 Beste hulpmiddelen voor onderzoekers in onderzoek en enquête. Dus, laten we meteen beginnen! Wij hebben een lijst gemaakt van de 12 beste tools die elke onderzoeker zou moeten proberen. Wij bespreken hun belangrijkste kenmerken en prijzen, zodat u ze kunt vergelijken en kunt kiezen wat voor u het beste werkt. VraagPro InsightHub

Integra - Hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en dyslectici

https://integra-belgium.be/

Uw leverancier van hulpmiddelen voor personen met een leesbeperking. Over ons. Vanuit onze vestiging in Oud-Heverlee, Hasselt en Kruibeke staat ons team al 21 jaar paraat om u persoonlijk te woord te staan. Wat we doen. Samen met u en uw naasten zoeken naar de juiste oplossing en u hierbij persoonlijk begeleiden – zolang als voor u nodig is.

Hulpmiddelen | Kersten Hulpmiddelen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen Bij een blessure, na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie, door ziekte of rondom de bevalling kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Kersten Hulpmiddelen beschikt over een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen.

Wijziging Gedragscode Medische Hulpmiddelen per 1 januari 2021

https://www.knmg.nl/actualiteit-opinie/nieuws/nieuwsbericht/wijziging-gedragscode-medische-hulpmiddelen-per-1-januari-2021

De regels rondom het melden van financiële relaties tussen zorgverleners en leveranciers van medische hulpmiddelen in het Transparantieregister Zorg zijn uitgebreid. De gewijzigde Gedragscode Medische Hulpmiddelen gaat gelden per 1 januari 2021. Sinds 2014 moeten zorgprofessionals, waaronder artsen en leveranciers van medische hulpmiddelen zich houden aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen ...

Hulpmiddelen - Oogvereniging

https://www.oogvereniging.nl/leven-met/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking kunnen worden vergoed door de gemeente, de zorgverzekeraar en het UWV. Hulpmiddelen in en om het huis. De gemeente vergoedt vooral hulpmiddelen en voorzieningen voor in en om het huis. Denk aan speciale zonwering of aangepaste verlichting.

Hulpmiddelen bij Eten & Drinken Kopen? - Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/eten-drinken

In onze webwinkel vindt u verder allerlei hulpmiddelen voor in de keuken die goed van pas komen bij het bereiden van een maaltijd. Of het nu gaat om keukenmessen met een gehoekt handvat, speciale snijplanken of openers, ze zorgen er allemaal voor dat u met meer gemak en plezier gebruik maakt van uw keukengerei.

Hulpmiddelen voor in en om het huis | Hulpmiddelen | Regelhulp ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/hulpmiddelen-thuis-wonen

Uw gemeente kan hulpmiddelen bij bewegen en vervoer, en aanpassingen in huis vergoeden. Heeft u een indicatie voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)? Lees dan de informatie bij Hulpmiddelenzorg vanuit de Wlz. Let op: koop niet alvast zelf hulpmiddelen waarvoor u vergoeding wil vragen. U krijgt de vergoeding namelijk niet altijd achteraf.

Hulpmiddelen - patientenfederatie.nl

https://www.patientenfederatie.nl/over-de-zorg/hulpmiddelen

Hulpmiddelen Soms heb je hulp nodig om mobiel te blijven. Of om een bepaalde handeling uit te voeren. Hulpmiddelen maken het leven met een (tijdelijke) beperking makkelijker en zorgen ervoor dat je (weer) mee kunt doen. De meeste mensen denken bij medische hulpmiddelen al snel aan een rolstoel, bril of gehoorapparaat.

Hulpmiddelen voor ouderen Kopen? - Hulpmiddelwereld - Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan- en uittrekhulp voor steunkousen.

Hulpmiddelen bij Wlz-zorg | De Wlz | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/wlz/hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor verzorging en wonen (roerende voorzieningen) Dit zijn bijvoorbeeld tilliften en (niet-aangepaste) hooglaagbedden, die door meer mensen gebruikt kunnen worden. Persoonsgebonden hulpmiddelen Dit zijn bijvoorbeeld incontinentiemateriaal en orthopedische schoenen. Ook communicatiehulpmiddelen kunnen hier (deels) onder vallen.

Hulpmiddelen voor ouderen | Hulpmiddel | Morgen in huis

https://www.medipreventie.nl/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen . Onze medische hulpmiddelen voor ouderen, senioren en hulpbehoevende mensen kunnen binnen- en buitenshuis gebruikt worden. Deze middelen zijn niet alleen uitermate geschikt voor ouderen, slechtzienden of gehandicapten, maar uiteraard ook voor mensen zonder een beperking. Bij elk hulpmiddel bieden we veel informatie voor het gebruik.

HulpmiddelOnline.nl | Dé TENA specialist.

https://www.hulpmiddelonline.nl/

op KiyOh.nl. Welkom bij Hulpmiddelonline.nl! Dé TENA specialist. Bekijk verderop deze pagina onze blogs en artikelen met uitgebreide informatie over incontinentie, over TENA incontinentiemateriaal en bijvoorbeeld ook over de laatste ontwikkelingen bij TENA. Heeft u vragen?

Thuiszorgwinkel Hulpmiddelen voor Ouderen

https://www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl/

Hulpmiddelen voor Ouderen . Kerkstraat 2 b, 5751 BH Deurne; info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl +31 (0)493 - 314860; AGB code: 76091233; KVK nummer: 81434227; BTW nummer: NL862089736B01

Hulpmiddelen voor bad, douche en toilet | Hulpmiddelenshop.nl

https://www.hulpmiddelenshop.nl/badkamerhulpmiddelen

Diverse badkamerhulpmiddelen,douchehulpmiddelen en toilethulpmiddelen, O.a. douchekrukken, urinaals, douchestoelen en meer. Deze hulpmiddelen maken het douchen of het naar bad gaan aangenamer en makkelijker. Tevens hebben wij diverse hulpmiddelen die de veiligheid verhogen, bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van diverse wandbeugels.

Medische hulpmiddelen | RIVM

https://www.rivm.nl/medische-hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn producten die vallen onder de Wet op de medische hulpmiddelen. In de praktijk komt dat neer op alle apparatuur, software en gebruiksartikelen in de zorg met de uitzondering van geneesmiddelen. Het RIVM voert laboratorium en bureauonderzoek, zoals literatuuronderzoek en beoordelingen van dossiers, uit aan medische ...

Hulpmiddelen - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/overzicht_zorgkosten/hulpmiddelen/

een alarmsysteem in verband met een specifieke ziekte. Bijvoorbeeld een detectie- of alarmapparaat voor mensen met epilepsie. stomadouche. aanpassingen van zaken die hoofdzakelijk worden gebruikt door zieke of invalide personen. onderhoud, reparatie en verzekering van bovenstaande hulpmiddelen. zorgrobots.

Dé (thuis)zorgwinkel voor al jouw hulpmiddelen | Vegro

https://www.vegro.nl/

Hulpmiddelen kopen, lenen en huren. Kies bij Vegro uit een groot aanbod aan hulpmiddelen, die jij kunt kopen, lenen of huren. Jij bepaalt wat het beste bij jouw wensen en situatie past. Vind jouw hulpmiddelen in de Vegro zorgwinkel, bij jouw afspraak met de adviseur aan huis, of online in onze webshop. Hulpmiddelen online bestellen in onze webshop.

Hulpmiddelen om zelfstandig te blijven wonen - THUISZORGWINKEL.NL

https://thuiszorgwinkel.nl/product-categorie/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen voor slechtzienden. Er zijn praktische producten ontwikkeld voor personen met verminderd zicht, zodat u toch de tijd onderweg weet. Wij bieden Nederlands sprekende horloges, maar ook sprekende klokken voor thuis. Of loepen die het lezen weer mogelijk maken.

Onafhankelijke informatie over hulpmiddelen - Vilans Hulpmiddelenwijzer

https://hulpmiddelenwijzer.nl/

Ontdek welke hulpmiddelen bij dementie u kunnen helpen en waar u aan moet denken, zoals vergoedingen. Ontdek de mogelijkheden voor arm- en handondersteuning. Vind onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en informatie bij Parkinson. Vind onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en materialen bij een stoma.

Deskundige medische hulpmiddelen medisch-ethische...

https://www.zorgnetlimburg.nl/deskundige-medische-hulpmiddelen-medisch-ethische-toetsingscommissie-metc

Als lid van de medisch-ethische toetsingscommissie (METC) in de functie van Deskundige medische hulpmiddelen (DMH) speel je een cruciale rol in de beoordeling van onderzoeken die onder de Medical Device Regulation (MDR) en In Vitro Diagnostics Regulation (IVDR) vallen. Je bent bij de beoordeling van deze onderzoeken verantwoordelijk voor de ...