Hulpmiddelen online kopen

€ 17,75 korting
Univé korting

Lijst met ADL-hulpmiddelen - Univé

https://www.unive.nl/binaries/br/content/assets/particulier-sales/zorgverzekering/2024/overige-zorgdocumenten/d9036-202210-lijst-adl.pdf
Gevonden in: Univé kortingscode

Deze lijst met ADL-hulpmiddelen hoort bij artikel 13.7 ADL-Hulpmiddelen van de verzekeringsvoorwaarden 2023 van: • VGZ Aanvullende Verzekering Jeugdzorg Nederland Deze lijst met ADL-hulpmiddelen hoort bij artikel 21.7 ADL-Hulpmiddelen van de verzekeringsvoorwaarden 2023 van: • IZA Classic Comfort

Bezoek Univé met korting
4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/producten/lenen.html

Alle hulpmiddelen. Persoonlijk advies. Klantenservice

Bezoek Medipoint.nl met korting

Hulpmiddelenshop | Hulpmiddelen voor ouderen | Zorghulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenshop.nl/

Hulpmiddelenshop biedt een breed assortiment aan zorghulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten, zoals wandbeugels, badkamerbeugels, badkamerbeugels, badrandbeugels, drinkbekers en meer. U kunt eenvoudig en snel bestellen, betalen en bezorgen via verschillende opties, en profiteren van de kwaliteit en service van Hulpmiddelenshop.

Hulpmiddelen algemeen (Zvw) | Verzekerde zorg - Zorginstituut Nederland

https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/hulpmiddelen-algemeen-zvw

Hulpmiddelen die algemeen gebruikelijk zijn, moet de verzekerde zelf betalen. Hulpmiddelen worden gebruiksklaar afgeleverd. Uitgangspunt bij de hulpmiddelenzorg is dat het gaat om hulpmiddelen die goed werken (functioneren). Dit betekent dat hulpmiddelen gebruiksklaar worden afgeleverd zodat de verzekerde ze meteen kan gebruiken.

medisch steriele hulpmiddelen leerling vacatures - Indeed

https://nl.indeed.com/q-medisch-steriele-hulpmiddelen-leerling-vacatures.html

Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen. Jeroen Bosch Ziekenhuis. 5223 Den Bosch. € 2.129 - € 2.825 per maand. Fulltime. Weekendbeschikbaarheid. Ons werk bestaat vooral uit het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische hulpmiddelen zoals chirurgische instrumenten en flexibele scopen. 16 dagen geleden geplaatst ·.

Minor Sociale Psychiatrie - Van APA naar Beter: Hulpmiddelen

https://libguides.studiecentra.han.nl/minorsocialepsychiatrie/hulpmiddelen

Er zijn verschillende hulpmiddelen om bronvermeldingen volgens APA toe te passen. Er is echter geen enkel hulpmiddel perfect, de maker van de tekst blijft ook altijd verantwoordelijk voor het eindresultaat. Zie ook het blogbericht The APA-Team: Hulpmiddelen over Scribbr, Google Scholar, PubMed en Word.

GGZ Standaarden

https://www.ggzstandaarden.nl/zorgstandaarden/daginvulling-en-participatie/uitwerking-van-aandacht-voor-een-zinvolle-daginvulling-en-werk

Zorgstandaarden A-Z Hulpmiddelen Voor docenten Inloggen. Zorgstandaarden voor de geestelijke gezondheidszorg. gemaakt door patiënten, hun naasten en professionals. Veel gezocht: depressie, trauma, zingeving. Zorgstandaarden A-Z. Algemene aanbevelingen voor preventie, herkenning, diagnostiek en behandeling van psychische aandoeningen.

Hulpmiddelen bij problemen met zien - vvaa.nl

https://www.vvaa.nl/verzekeringen/zorgverzekering/vergoedingenoverzicht/2024/hulpmiddelen-bij-problemen-met-zien

Bijzondere optische hulpmiddelen, zoals telescoop (bril), (digitale) handloep, loeplamp en lichtloep. Hulpmiddelen als een standaard bril of lenzen niet meer voldoende helpen. Voor dit hulpmiddel geldt: u moet een voorschrift hebben van de behandelend arts of van een voorschrijver werkzaam bij regionaal instituut voor blinden en slechtzienden.

Hulpmiddelen | ONVZ

https://www.onvz.nl/vergoedingen/bewuste-keuze/2024/hulpmiddelen

Dit krijgt u vergoed. De Bewuste Keuze Basisverzekering vergoedt hulpmiddelen en verbandmiddelen die u nodig heeft bij het herstel van een ziekte of aandoening, of als u met een ziekte of aandoening moet leven. Hieronder staat om welke (groepen van) hulpmiddelen het gaat. Via de lijst klikt u door naar de vergoeding.

Hulpmiddel - 4 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/hulpmiddel

Definities die `hulpmiddel` bevatten: Prikpen = 1) hulpmiddel 2) hulpmiddel bij het lopen 3) hulpmiddel voor diabetespatiënten 4) Priem. Blindenstok = 1) hulpmiddel 2) hulpmiddel voor blinden en slechtzienden 3) hulpmiddel voor visueel gehandicapten 4) Wandelstok. Brace = 1) hulpmiddel bij blessure 2) hulpmiddel bij blessures 3) Medisch ...

Hulpmiddelen vergoedingen vanuit zorgverzekering - Salland

https://www.salland.nl/vergoedingen2024/hulpmiddelen

Hulpmiddelen en verbandmiddelen waarop u recht heeft op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet inkomen naar arbeidsvermogen (Wia). De kosten van normaal gebruik van hulpmiddelen zoals energieverbruik en batterijen, tenzij dat in deze verzekeringsvoorwaarden anders is bepaald.

Medische hulpmiddelen | RIVM

https://www.rivm.nl/medische-hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn producten die vallen onder de Wet op de medische hulpmiddelen. In de praktijk komt dat neer op alle apparatuur, software en gebruiksartikelen in de zorg met de uitzondering van geneesmiddelen.

Hulpmiddelen voor ouderen | Hulpmiddel | Morgen in huis - MediPreventie

https://www.medipreventie.nl/hulpmiddelen/

Ouderen kunnen zich niet meer zo vrij bewegen als ze zouden willen. Daarnaast wordt de zorg steeds duurder en worden ze gedwongen langer thuis te wonen. In ons uitgebreide assortiment zorghulpmiddelen van Able2 voor ouderen vind je onder andere bed-, badkamer-, toilet-, loop-, keukenmiddelen.

Hulpmiddelen - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/overzicht_zorgkosten/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen zijn voorzieningen of apparaten die u helpen om normale lichaamsfuncties (weer) te gebruiken. Kijk welke kosten voor hulpmiddelen u mag aftrekken.

Hulpmiddelen om zelfstandig te blijven wonen - THUISZORGWINKEL.NL

https://thuiszorgwinkel.nl/product-categorie/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen voor slechtzienden. Er zijn praktische producten ontwikkeld voor personen met verminderd zicht, zodat u toch de tijd onderweg weet. Wij bieden Nederlands sprekende horloges, maar ook sprekende klokken voor thuis. Of loepen die het lezen weer mogelijk maken.

Hulpmiddelen voor ouderen Kopen? - Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Hulpmiddelwereld: Dé thuiszorgwinkel voor hulpmiddelen voor ouderen. Hulpmiddelwereld is uw specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. In onze online thuiszorgwinkel vindt u een diversiteit aan hulpmiddelen die zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig en veilig thuis kunnen blijven wonen.

Hulpmiddelen regelen - CZ

https://www.cz.nl/extra/hoe-regel-je-hulpmiddelen

Het regelen van een hulpmiddel levert vaak vragen op. Moet ik hulpmiddelen aanvragen bij de zorgverzekeraar of gemeente? En krijg ik het hulpmiddel vergoed, of moet ik zelf iets betalen? De HulpWijzer geeft snel antwoord op deze vragen. Stappenplan met praktische tips.

Hulpmiddelen | Kersten Hulpmiddelen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen. Bij een blessure, na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie, door ziekte of rondom de bevalling kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Kersten Hulpmiddelen beschikt over een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen.

Een overzicht van alle hulpmiddelen voor ouderen? Vind je bij - Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/hulpmiddelen-ouderen

Op deze pagina vind je de hulpmiddelen die daar aan bijdragen. Namelijk: sta-opstoel (en), rollators, scootmobielen, hulpmiddelen voor in de badkamer, keukenhulpmiddelen, telefoons voor ouderen, grijpstokken e.a. huishoudelijke hulpmiddelen en tot slot fitness- en therapiehulpmiddelen.

Hulpmiddelen bij uw activiteit - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/activiteit

Hulpmiddelen bij uw activiteit Hulpmiddelen bij uw activiteit. Terug Hulpmiddelen bij uw activiteit. Communiceren Communiceren. Terug Communiceren (127) Alarmeren en signaleren (35) Computer gebruiken (28) Gesprek voeren (36) Horen en luisteren (9) Lezen (27)

Hulpmiddelen bij Wlz-zorg | De Wlz | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/wlz/hulpmiddelen

De Wlz kent drie soorten hulpmiddelen. Voor iedere groep gelden andere regels. Het gaat om: Mobiliteitshulpmiddelen. Dit zijn hulpmiddelen om je te verplaatsen of te bewegen: een rolstoel, aangepaste fiets, scootmobiel, aangepaste wandelwagen en aangepaste autostoel voor kinderen.

Wat zijn hulpmiddelen en hoe regelt u ze? | Zuster Jansen

https://www.zusterjansen.nl/leefwijzer/wat-zijn-hulpmiddelen/

De meeste hulpmiddelen worden geregeld vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Zorgverzekeringswet. Toch zijn er ook andere wetten en regelingen waarmee u mogelijk te maken krijgt, als het gaat om de vergoeding van een bepaald hulpmiddel. Denk aan de Wet langdurige zorg, de Participatiewet of de Wet Werk en Inkomen naar ...

Hulpmiddelen | Onderwerp | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen

Hulpmiddelen zijn vaak onmisbaar voor mensen met een ziekte of een beperking. Regelhulp helpt u op weg als u hulpmiddelen nodig heeft.

Hulpmiddelen - patientenfederatie.nl

https://www.patientenfederatie.nl/over-de-zorg/hulpmiddelen

Kennis en informatie via patiëntenorganisaties. Er zijn veel patiëntenorganisaties waar je info kunt ophalen over hulpmiddelen, het gebruik, de keuzes en vergoedingen. Kijk in onze kennisbank en vind de patiëntenorganisatie voor jouw specifieke ziekte of aandoening.

Hulpmiddelen voor in en om het huis | Hulpmiddelen | Regelhulp ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/hulpmiddelen-thuis-wonen

armondersteuning of een robotarm: om bestek naar uw mond te brengen. aangepaste bekers. hulpmiddelen om drinken in te schenken. hulpmiddelen om liggend te eten en te drinken. Vind hulpmiddelen voor eten en drinken (Hulpmiddelenwijzer.nl).

Hulpmiddelenwijzer.nl: alles over zorghulpmiddelen - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/kennis-delen/tips/hulpmiddelenwijzer-alles-over-zorghulpmiddelen

Hulpmiddelenwijzer.nl vind je informatie over veel verschillende soorten hulpmiddelengroepen: van rolstoel tot potopener. Ook lees je waar je hulpmiddelen kunt kopen of aanvragen. En of er een vergoeding mogelijk is.

Vegro.nl | Jouw zorgwinkel | Nummer 1 in hulpmiddelen

https://www.vegro.nl/

Hier vind je antwoorden op al je vragen over het gratis lenen van hulpmidden via je zorgverzekering, rollators, rolstoelen, scootmobielen, krukken enzovoort. Vegro thuiszorgwinkel is al sinds 1985 de winkel voor Uw zorghulpmiddelen. Zo lang mogelijk thuis dankzij de zorghulpmiddelen van Vegro! Bestel nu!

Vegro is dé hulpmiddelenexpert. Bezoek de webshop of winkel.

https://www.vegro.nl/webwinkel/

114. Gratis hulpmiddelen lenen. Meer dan 50 zorgwinkels in Nederland. Klantenservice 24/7 bereikbaar. Bijna 40 jaar ervaring in hulpmiddelen. Bij Vegro vind je de beste verpleegartikelen. Bezoek onze thuiszorgwinkel of bekijk de webwinkel. Bestel online 35 jaar hulpmiddelenexpert 24/7 bereikbaar.

Betrouwbare informatie over hulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/

Deze site geeft handige tips en betrouwbare en praktische informatie over hulpmiddelen bij dagelijkse activiteiten. Zoekopdracht uitvouwen Hulpmiddelen bij uw activiteit

Hulpmiddelen bij eten en drinken - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/activiteit/eten-en-drinken

Hulpmiddelen en tips bij handig om te doen bij het voeden van kinderen, gebruiken van bekers, bestek, borden en materialen om eten en drinken te ondersteunen. Naar hoofdinhoud Naar footer. Hulpmiddelenwijzer. Menu. Hulpmiddelen bij uw activiteit Hulpmiddelen bij uw activiteit.