Hulpmiddelen online kopen

Hulpmiddelenshop | Hulpmiddelen voor ouderen | Zorghulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenshop.nl/

Hulpmiddelenshop levert hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten in Nederland en België. U vindt hier diverse producten voor badkamer, slaapkamer, keuken, eten en drinken, en meer.

Hulpmiddelen voor hulpbehoevenden en Zorg & Welzijn.

https://hulpmiddelenzaak.nl/

Hulpmiddelen voor hulpbehoevenden, ouderen en voor Zorg & Welzijn. Veilig en betrouwbaar online kopen. En een zeer groot assortiment!

Hulpmiddelen bij het lopen. - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/proces/keuze/lopen

De Hulpmiddelenwijzer wordt gemaakt door Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning, met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ontdek welke hulpmiddelen bij het lopen u kunnen helpen en waar u aan moet denken, zoals vergoedingen.

Mandaatbesluit aanbestedingsprocedure hulpmiddelen Voorst 2024 | Lokale ...

https://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR718126/

Intitulé. Mandaatbesluit aanbestedingsprocedure hulpmiddelen Voorst 2024. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorst; gelezen het voorstel van 13 februari 2024 met nummer 435265; gelet op: de afdeling 10.1.1.van de Algemene wet bestuursrecht; de instemming, die schriftelijk wordt bevestigd zoals bedoeld in artikel 10:4 ...

wetten.nl - Regeling - Regeling monitoring beschikkingen ...

https://wetten.overheid.nl/jci1.3:c:BWBR0048964&g=2024-01-01&z=2024-04-19

In deze regeling wordt verstaan onder: persoonsgebonden budget: een subsidie waarmee de cliënt onder de bij of krachtens artikel 3.3.3 van de Wet langdurige zorg (Wlz) en titel 4.2 van de Algemene wet bestuursrecht gestelde voorwaarden aan hem te verlenen zorg kan inkopen. individueel aangepaste Wlz-hulpmiddelen: mobiliteitshulpmiddelen voor individueel gebruik en persoonsgebonden ...

Hoe te verkrijgen? - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/proces/verkrijgen

Let op! Bij verblijf thuis vallen de meeste hulpmiddelen onder de Zvw of de Wmo. Dit dient u via uw zorgverzekeraar te regelen of via de gemeente. Informatie. In de Brochure Hulpmiddelen Wet langdurige zorg | Brochure | Zorginstituut Nederland vindt u alle informatie en voorbeelden.

Hulpmiddelendepot ‘Lânger Toês’ heeft een nieuw telefoonnummer ...

https://www.nederweert24.nl/2024/04/19/hulpmiddelendepot-langer-toes-heeft-een-nieuw-telefoonnummer/

Het initiatief combineert de krachten van de gemeente Nederweert, WoonIk en de klussendienst van het Repair Café. Samen hebben zij een hulpmiddelendepot opgezet onder de naam ‘Lânger Toês’, met als doel mensen te voorzien van de juiste hulpmiddelen, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen.

Zorghulpmiddeleninfo.nl | Met Zorg het Beste Advies!

https://zorghulpmiddeleninfo.nl/

Op dit platform adviseer ik u over de beste zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen worden met elkaar vergeleken. Het gaat om product advies op het gebied van Mobiliteit, Veiligheid en Zelfzorg. Ook wordt er geadviseerd welke hulpmiddelen geschikt zijn bij diverse ziektebeelden, thuissituaties en functionele beperkingen.

Hulpmiddelen voor ouderen | Hulpmiddel | Morgen in huis - MediPreventie

https://www.medipreventie.nl/hulpmiddelen/

Onze medische hulpmiddelen voor ouderen, senioren en hulpbehoevende mensen kunnen binnen- en buitenshuis gebruikt worden. Deze middelen zijn niet alleen uitermate geschikt voor ouderen, slechtzienden of gehandicapten, maar uiteraard ook voor mensen zonder een beperking.

MAX Meldpunt - Eerste hulp bij hulpmiddelen: dit kunt u doen als uw ...

https://www.maxmeldpunt.nl/gezondheid/eerste-hulp-bij-hulpmiddelen/

Daarom roept Ieder (in), de koepelorganisatie van mensen met een beperking, ook op om altijd melding te maken als u vastloopt bij een aanvraag. Dit kunt u doen bij het Meldpunt van Ieder (in). (Rijksoverheid, Regelhulp, Iederin, Hulpmiddelenmonitor, Nationale Ombudsman). hulpmiddelen. rolstoel.

Hulpmiddelen bij Wlz-zorg | De Wlz | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/wlz/hulpmiddelen

Krijgt u zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)? En heeft u hulpmiddelen nodig? Die hulpmiddelen kunnen dan op verschillende manieren vergoed worden. Dit is afhankelijk van uw situatie.

Zorginstelling | Diensten voor zorgprofesionals | Kersten Hulpmiddelen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/organisatie/zorginstelling/

Zorginstelling. Zorginstelling. Als zorgprofessional of zorginstelling wilt u het beste voor uw cliënten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij rondom uw cliënt en organisatie een uitgebreid aanbod van niet alleen hulpmiddelen, maar ook van diensten. Samen kijken we naar wat u nodig heeft.

Over de Vilans Hulpmiddelenwijzer - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/over-ons

We hebben meer dan 600 hulpmiddelen die we op overzichtelijke wijze presenteren. We vertellen u wat het is, waarvoor u het kunt gebruiken, hoe het zit met vergoedingen en welke uitvoeringen er zijn. Voor sommige hulpmiddelen bieden we praktische keuzehulpen aan!

Vergoeding hulpmiddelen - Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/faq/vergoeding-hulpmiddelen

Vergoeding hulpmiddelen. Er bestaan in Nederland verschillende wetten en regelingen om hulpmiddelen vergoed te krijgen. Hieronder een overzicht van deze wetten: De Wet langdurige zorg (Wlz) De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) De zorgverzekeringswet (Zvw) De Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) De participatiewet

Hulpmiddelen | Onderwerp | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen

Hulpmiddelen zijn vaak onmisbaar voor mensen met een ziekte of een beperking. Regelhulp helpt u op weg als u hulpmiddelen nodig heeft.

Betrouwbare informatie over hulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/

De Hulpmiddelenwijzer wordt gemaakt door Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning, met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hulpmiddelen maken het leven makkelijker. Vind betrouwbare informatie over hulpmiddelen en maak de juiste keuze!

Hulpmiddelen om zelfstandig te blijven wonen - THUISZORGWINKEL.NL

https://thuiszorgwinkel.nl/hulpmiddelen/

Er zijn tal van hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van ouderen stimuleren. Heeft u moeite met het aan- & uitkleden of dagelijks handelingen in de keuken of de badkamer? Hiervoor zijn handige hulpmiddelen om dit toch zelfstandig te kunnen blijven doen.

Kersten Hulpmiddelen | Het draait om mensen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/

Goede zorg en zelfredzaamheid is ons uitgangspunt. Hulpmiddelen kunnen daarbij de nodige ondersteuning bieden. En wij kunnen zorgprofessionals en -organisaties ondersteunen. Vanuit een duurzaam partnerschap. Met advies en een uitgebreid aanbod van hulpmiddelen en diensten. Ontdek meer >

Hulpmiddelen - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/overzicht_zorgkosten/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen zijn voorzieningen of apparaten die u helpen om normale lichaamsfuncties (weer) te gebruiken. Kijk welke kosten voor hulpmiddelen u mag aftrekken.

Hulpmiddelen bij uw activiteit - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/activiteit

Betrouwbare informatie over hulpmiddelen. De Vilans Hulpmiddelenwijzer werkt samen met ergotherapeuten en andere experts om zo betrouwbare informatie en tips voor u te verzamelen. De Hulpmiddelenwijzer wordt gemaakt door Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning, met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Keuzehulpen Hulpmiddelen - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/proces/keuze

Het kiezen van een (hulp)middel. De Hulpmiddelenwijzer geeft op de losse hulpmiddelenpagina’s een beschrijving van het hulpmiddel, waarvoor het dient, hoe het werkt en wat voor u belangrijk is om te weten. Een hulpmiddel hoeft niet de meest geschikte oplossing te zijn.

Hulpmiddelentips

https://www.hulpmiddelentips.nl/

Zoek in Hulplmiddelentips naar onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en handige producten die het dagelijks leven makkelijker maken.

Hulpmiddelenwijzer - vilans nl

https://www.vilans.nl/kennis/hulpmiddelenwijzer

Op www.Hulpmiddelenwijzer.nl kan iedereen terecht voor betrouwbare en praktische informatie over honderden hulpmiddelen. Daarnaast bevat de website handige tips over hoe je bepaalde dagelijkse activiteiten kunt doen wanneer je een functionele beperking hebt.

Hulpmiddelen voor in en om het huis | Hulpmiddelen | Regelhulp ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/hulpmiddelen-thuis-wonen

Informatie van het ministerie van VWS over hulpmiddelen om thuis te blijven wonen. U vindt hier informatie over diverse soorten hulpmiddelen en of u een vergoeding voor een hulpmiddel kunt krijgen.

Hulpmiddelenwijzer.nl: alles over zorghulpmiddelen - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/kennis-delen/tips/hulpmiddelenwijzer-alles-over-zorghulpmiddelen

De website helpt mensen bij het vinden van hulpmiddelen om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken. Op Hulpmiddelenwijzer.nl vind je informatie over veel verschillende soorten hulpmiddelengroepen: van rolstoel tot potopener. Ook lees je waar je hulpmiddelen kunt kopen of aanvragen.

Vegro is dé hulpmiddelenexpert. Bezoek de webshop of winkel.

https://www.vegro.nl/webwinkel/

Mobiliteit. Loop- en transferhulpmiddelen. Fit en gezond. Slapen. Wonen. Toilet en badkamer. Communicatiehulpmiddelen. Bij Vegro vind je de beste verpleegartikelen. Bezoek onze thuiszorgwinkel of bekijk de webwinkel. Bestel online 35 jaar hulpmiddelenexpert 24/7 bereikbaar.

Vegro.nl | Jouw zorgwinkel | Nummer 1 in hulpmiddelen

https://www.vegro.nl/

Vegro is nummer 1 in hulpmiddelen voor jouw zorg. Je kunt gratis hulpmiddelen lenen via je zorgverzekering, of hulpmiddelen kopen bij ons. Bekijk ons assortiment, advies en service.

Dé online thuiszorgwinkel met meer dan 4.000 hulpmiddelen ...

https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Bij Hulpmiddelwereld vindt u meer dan 4.000 hulpmiddelen voor zorg en ADL, zoals incontinentiemateriaal, medische drinkvoeding, rollators en meer. Bestel online en profiteer van snelle levering, advies van verpleegkundigen en scherpe prijzen.

Route: routeplanner, gedetailleerde kosten voor de reis - ViaMichelin

https://www.viamichelin.nl/routes

ViaMichelin geeft u een gedetailleerd kostenoverzicht bij de routes per auto of motor. Hierop staan de brandstofkosten (zowel voor snelwegen als voor overige wegen) en toltarieven (voor elke afzonderlijke tolweg). Indien u het model van uw auto heeft ingevoerd, ziet u een persoonlijk kostenoverzicht dat rekening houdt met het brandstofverbruik ...