Incontinentiehulpen online kopen

Hulpmiddelen bij incontinentie - HMW

https://www.hulpmiddelenwijzer.nl/situatie/incontinentie

Op deze pagina's leest u meer over wat incontinentie is en welke hulpmiddelen en materialen u daarbij kunnen helpen. Maar ook wat er nodig is om de juiste materialen te verkrijgen, wat er vergoed wordt en waar u terecht kunt voor aanvullende informatie of het delen van ervaringen.

Incontinentiemateriaal: zelf kopen of laten vergoeden door je ...

https://www.gezondheidsnet.nl/urineverlies/incontinentiemateriaal-zelf-kopen-of-laten-vergoeden-door-je-verzekering

Behalve incontinentiemateriaal krijg je mogelijk ook andere hulpmiddelen vergoed, zoals urine-opvangzakken, eventuele hulpstukken of een katheter. Ook hiervoor geldt dat je een voorschrift van je zorgverlener nodig hebt. Informeer dus altijd bij je zorgverzekeraar waar je recht op hebt.

V en d - Incontinentiehulpen kopen - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_819003_4360034/r/v_en_d/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment handige incontinentiehulpen Profiteer van de laagste prijs bij de beste shops!

De overgang is nauwelijks nog een taboe, maar krijgen vrouwen nu wel de ...

https://www.volkskrant.nl/volkskrant-magazine/de-overgang-is-nauwelijks-nog-een-taboe-maar-krijgen-vrouwen-nu-wel-de-zorg-die-ze-verdienen~b53c4dcc/

Vrouwen zijn gemiddeld 51 jaar als ze in de menopauze komen, dat is het moment dat je een jaar niet meer hebt gemenstrueerd. De duur van de hele overgang (perimenopauze, menopauze en postmenopauze samen) is gemiddeld zo’n zeven jaar, maar er zijn grote verschillen.

Misvattingen: incontinentie - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/incontinentie/misverstanden

Veel mensen lopen uit schaamtedus door met plasklachtenin plaats van naar de dokter gaan. Paul van Houten, specialist Ouderengeneeskunde bij de Zonnehuisgroep en expert Continentie van Zorg voor Beter zet veel voorkomende misvattingen over incontinentie bij ouderen op een rij.

20 - 20 - Incontinentiehulpen kopen | BESLIST.nl | o.a. urinaal &amp ...

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_819003_4360034/r/20_-_20/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment handige incontinentiehulpen Profiteer van de laagste prijs bij de beste shops!

Koning Willem-Alexander: donor, maar geen bloeddonor - Startpagina.nl

https://www.startpagina.nl/blog/koning-willem-alexander-geen-bloeddonor

Koning Willem-Alexander ging van 1983 tot 1985 naar de middelbare school in Wales. Volgens de wetgeving mogen mensen die tussen 1980 en 1996 langer dan een half jaar in het Verenigd Koninkrijk hebben gewoond, geen bloed of bloedplasma doneren. Deze maatregel is genomen vanwege de risico’s verbonden aan de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een ...

Hoe ga je om met nachtelijk urineverlies? - Abena Healthcare

https://www.abena.nl/hoe-ga-je-om-met-nachtelijk-urineverlies/

Een consistente routine kan helpen bij het beheersen van nachtelijk urineverlies: Beperk de vochtinname: Probeer de inname van vloeistoffen in de avond te verminderen, vooral cafeïnehoudende en alcoholische dranken. Drink voldoende gedurende de dag om uitdroging te voorkomen. Toiletbezoek voor het slapengaan: Zorg ervoor dat je vlak voor het ...

Lever - Incontinentiehulpen kopen | BESLIST.nl | o.a. urinaal & plaszak

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_819003_4360034/r/lever/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment handige incontinentiehulpen Profiteer van de laagste prijs bij de beste shops!

Incontinentiemateriaal Bestellen? Koop hier online | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_819003_4360034/

Deze postoel is een veilige, comfortabele en hygiënische oplossing voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit, omdat hij kan worden gebruikt als een mobieltoilet naast het bed. Deze duurzame toiletstoel kan tot 100 kg dragen en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Elastisch verband - Incontinentiehulpen kopen - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_819003_4360034/r/Elastisch_verband/

BESLIST.nl Bekijk & vergelijk het ruime assortiment handige incontinentiehulpen Profiteer van de laagste prijs bij de beste shops!

Depend Normal - S/M - Incontinentie mannen - Inconti...

https://www.vergelijk.nl/incontinentiehulpen/depend/pants_voor_mannen_normal_maat_s_m_-_voordeelbox_60_stuks_-_incontinentiebroekjes_65736460/

Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Depend Normal - S/M - Incontinentie mannen - Incontinentiebroekjes voor urineverlies - 60 stuks inc...

Thema 'Incontinentie bij ouderen' in de ouderenzorg - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/incontinentie

Functionele incontinentie is ongewild urineverlies waarbij cliënten niet meer in staat zijn zelfstandig naar het toilet te gaan door lichamelijke of cognitieve beperkingen. De oorzaak van de urine-incontinentie is dan dus niet gelegen in blaas of sluitspieren.

Effectieve incontinentie broeken | VERGELIJK.NL

https://www.vergelijk.nl/incontinentiehulpen/

Goedkoop Vergelijk alle incontinentiehulpen prijzen lager dan 12 euro.

Incontinentiezorg verlenen - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/incontinentie/incontinentiezorg

Omgaan met schaamte en sociale isolatie bij de cliënt. Incontinentie kan psychosociale problemen veroorzaken voor de cliënt. Het is voor de cliënt ingrijpend de controle over het lichaam kwijt te raken. Vooral als het gaat om het ophouden van urine en ontlasting.

Incontinentie behandeling: dit moet je weten - Hart voor Zorg

https://hartvoorzorg.nl/nieuws/incontinentie-behandeling-dit-moet-je-weten/

Incontinentie behandeling is iets waar vrijwel alle verpleegkundigen in hun werk mee te maken krijgen. Dit roept geregeld allerlei vragen op. In dit artikel geven we antwoord op een aantal veel gestelde vragen over incontinentie behandeling.

Continentie Expertise Platform

https://continentiecentrum.nl/

continentie centrum. Alle expertise over continentiezorg onder één dak. Onze bekkenfysiotherapeut vertelt je alles over klachten aan het bekken. Onze huisarts kan je verder helpen bij beginnende continentieproblemen. Onze UCS-verpleegkundige adviseert je over specialistische continentiezorg.

Tena Comfort Proskin Extra 40 Stuks vanaf € 22,39

https://www.vergelijk.nl/incontinentiehulpen/tena/proskin_comfort_extra_incontinentieverband_645461965/

Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Tena Comfort Proskin Extra 40 Stuks incontinentie broek. De Tena Comfort Proskin Extra 40 Stuks is ...

Incontinentie en wat je eraan kunt doen - kennispleingehandicaptensector nl

https://www.kennispleingehandicaptensector.nl/clientgroepen/ouder-wordende-clienten/incontinentie-en-wat-je-eraan-kunt-doen

Incontinentie en wat je eraan kunt doen. Bij sommige mensen raakt het patroon van plassen en ontlasten (poepen) verstoord. Ze kunnen bijvoorbeeld hun urine en/of ontlasting niet ophouden. In Nederland hebben zo’n 1 miljoen mensen last van ongewild verlies van urine of ontlasting, ofwel incontinentie.

Incontinentie hulpmiddelen en helpen bij ... - S@men Beter Thuis

https://www.samenbeterthuis.nl/verzorgen/toiletgang-en-incontinentie/incontinentie-hulpmiddelen-en-helpen-bij-incontinentie

Incontinentie. Als uw plas of de ontlasting ophouden niet meer goed gaat , of naar het toilet gaan onmogelijk is, zijn er verschillende oplossingen waaronder incontinentie materiaal. Incontinentie is er in velen soorten.

Wat is incontinentie en wat zijn de oorzaken? Abena

https://www.abena.nl/kenniscentrum/incontinentie/

In dit kenniscentrum hebben we al onze expertise over incontinentie verzameld. We leggen de verschillende vormen van incontinentie uit en bespreken het probleem. We helpen je kiezen voor de juiste oplossing, zoals incontinentiemateriaal of bedbescherming.

Incontinentiemateriaal - Hulpmiddelbezorgd

https://www.hulpmiddelbezorgd.nl/consument/incontinentiemateriaal/

Dit is vervelend, maar u hoeft zich er niet voor te schamen. Er zijn gelukkig veel verschillende manieren om incontinentie onder controle te houden of zelfs te verhelpen. Daarnaast biedt discreet incontinentiemateriaal een goede oplossing bij urineverlies. Bekijk ons assortiment.

Alles over incontinentie - BENU

https://www.benu.nl/medische-hulpmiddelen/incontinentie/alles-over

Incontinentie is een aandoening waarbij de urine en/of ontlasting niet opgehouden kan worden. Incontinentie leidt tot ongewild verlies van urine en/of ontlasting. Iemand die incontinent is, heeft de beheersing over de sluitspieren van zijn blaas en/of darmen geheel of gedeeltelijk verloren.

Incontinentie: een uitgebreide gids - Continentie Centrum

https://continentiecentrum.nl/alles-over-incontinentie/

Incontinentie betekent dat je geen controle hebt over je blaas en/of darmen. Je verliest dan minimaal twee keer per maand ongewild urine en/of ontlasting. Incontinentie is geen ziekte. Het is een symptoom van een onderliggende aandoening. Zo kan het te maken hebben met je leefstijl.

Materialen en hulpmiddelen bij incontinentie - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/thema-s/incontinentie/hulpmiddelen

Er zijn verschillende incontinentiehulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om gemakkelijker de wc te gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een toiletstoel, toiletonderdouche en een verhoogd toilet. Lees meer over hulpmiddelen om gemakkelijker de wc te gebruiken.

Materialen en hulpmiddelen voor incontinentie - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/tools/materialen-en-hulpmiddelen-voor-incontinentie

Op Hulpmiddelenwijzer.nl lees je meer over materialen en hulpmiddelen voor incontinentie. Ook vind je er informatie over het gebruik, de kosten en vergoedingen.

Regeling aanspraken zorgverzekering BES - Wetten.nl

https://wetten.overheid.nl/jci1.3:c:BWBR0029442&g=2024-01-01&z=2024-06-27

Regeling van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 27 december 2010, nr. Z/VV-3038488, houdende regels voor de toepassing van het Besluit van 22 december 2010 houdende regels voor een zorgverzekering voor de bevolking van Bonaire, Sint Eustatius en Saba (Regeling aanspraken zorgverzekering BES)