IJsmakers online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

IJsmachine kopen? Alle IJsmachines online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/ijsmachines/10784/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

IJsmachines. In de rij staan bij de ijssalon of zelf roomijs, yoghurtijs, softijs of sorbetijs maken? Met een ijsmachine is dit een koud kunstje. Geniet van een gezonde snack zoals frozen yoghurt en aardbeienijs met minder suiker, met een softijsmachine kun je alle kanten op!

Bezoek Bol.com met korting

IJsmakers - vers italiaans schepijs, koffie en taart - IJssalon ...

https://ijsmakers.nl/

IJsmakers Kruisstraat 25 7941 AM Meppel. T: 0522 246 249 E: [email protected]. OPENINGSTIJDEN maandag t/m zondag 12:00 - 18:00 uur Vr: 12:00 - 21:00u (koopavond) Staphorst zondags gesloten. zie contact voor openingstijden. Cadeau

La Toscana - ijsmaker, ijsmakers, ijsmakerij

https://www.latoscanaijs.nl/ijsmaker.htm

IJsmaker. La Toscana is een ijsmaker met passie voor het vak. Wij bereiden onze producten met zorg en gebruiken enkel de beste ingrediënten. Daarnaast zijn wij ijsmakers die meegaan met de tijd. Dat betekent niet dat we klassieke smaken als aardbei, chocolade of aardbei niet verkopen.

Recensie: De ijsmakers – Ernest van der Kwast - Bazarow

https://bazarow.com/recensie/de-ijsmakers/

Ernest van der Kwast vertelt in zijn nieuwste roman De IJsmakers over de bonte wereld die schuilgaat achter dat wekelijkse hoorntje onbezorgdheid uit onze jeugd. Hij serveert een tragikomisch familieverhaal over een geslacht ijsmakers.

Brusselse ijsmaker wint Belgisch kampioenschap met "bossmaak ...

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/27/20-tal-ijsmakers-strijden-in-zandhoven-om-belgische-titel-voor-b/

Een 4-koppige jury heeft uiteindelijk beslist wie de beste ijsmaker werd. Het werd een Franstalig podium: Christian Wu, Gelateria Giotto (Brussel): 'Il Bosco dei cento Acri' = infusie van dennenboom en dennenappels, crumble van eekhoorntjesbrood, saus van boshoning en citroen

De ijsmakers - Ernest van der Kwast - De Leesfabriek

https://www.deleesfabriek.nl/2016/09/06/de-ijsmakers-ernest-van-der-kwast/

De ijsmakers – Ernest van der Kwast. Het is eind negentiende eeuw in Italië en Giuseppe Talamini is een jongeman die sneeuw oogst in de bergen. Oogst; want daar wordt ijs van gemaakt. Giuseppe is op slag gefascineerd door het idee van ijs dat je kunt eten en besluit zich ook aan de edele kunst van het ijsmaken te wijden.

Recensie van Soraya Vink over De ijsmakers - Hebban.nl

https://www.hebban.nl/recensie/soraya-vink-over-de-ijsmakers

Humor en ontroering worden in een prettig tempo aan de lezer gepresenteerd. Scènes waarin taferelen op het terras van de Rotterdamse ijssalon worden beschreven of de hersenspinsels van vader Talamini uiteen worden gezet, zorgen voor een glimlach bij de lezer.

De basis van zelf ijs maken met en zonder ijsmachine - Francescakookt

https://www.francescakookt.nl/de-basis-van-zelf-ijs-maken-met-en-zonder-ijsmachine/

Dan zijn de ijsjes genoeg bevroren. Kijk ook eens hier en hier voor recepten op de blog om zelf fruitijsjes te maken. Dit waren de basistechnieken en uitleg over het zelf maken van roomijs, sorbetijs en fruitijsjes. Hier op de blog vind je trouwens nog meer ijsrecepten, hier vind je ze allemaal.

IJsmakers | Meppel - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/IJsmakers/

IJsmakers, Meppel. 5.086 vind-ik-leuks · 58 personen praten hierover · 1.124 waren hier. Voor het lekkerste huisgemaakte ijs van natuurlijke ingrediënten, Italiaanse koffie en ambachtelijk

De Jong's IJsfabriek, jouw private label ijsfabriek!

https://dejongsijs.nl/retail/

Dat is wat we doen in onze ijsfabriek. IJs gemaakt door echte ijsmakers met alleen echte premium grondstoffen. Zoveel mogelijk lokaal. Zoals lokale melk vlakbij opgehaald bij de boer, hollandse slagroom, Nederlandse suiker. Aardbeien uit het noorden en ga zo maar door. Echte ijsmakers in de duurzaamste ijsfabriek

IJsmakers - vers italiaans schepijs, koffie en taart - IJssalon ...

https://ijsmakers.nl/webshop

IJsmakers - vers italiaans schepijs, koffie en taart - IJssalon - Kruisstraat 25, Meppel.

Wat een rare snaken, die Italiaanse ijsmakers - Trattino

https://trattino.nl/italiaanse-ijsmakers/

Wat een rare snaken, die Italiaanse ijsmakers. ‘Italiaansche snaken’. Zo noemde de Nederlandse bond van ijsverkopers denigrerend de Italiaanse ijsmakers die vanaf de jaren dertig naar Nederland kwamen. Het was crisistijd, maar die Italianen brachten iets nieuws.

IJsbaas: Het lekkerste, (h)eerlijkste Italiaans ijs van Zuid-Limburg

https://ijsbaas.com/

IJsmakers met Passie. Ontdek IJsbaas. Dé toonaangevende ambachtelijke ijsmakerij in het hart van Zuid-Limburg. Onze passie voor ijs drijft ons elke dag om een authentiek én (h)eerlijk product te maken. Wij houden van ijs.

IJsfabriek - De Jongs IJs

https://dejongsijs.nl/ijsfabriek/

Wij zijn namelijk echte ijsmakers. Ambacht met de hand bereide ijsjes. Echter, wel met een prachtige ijsmakerij met moderne semi industrieel machines om grote volumes aan te kunnen. Tot wel 1000 liter per uur. (we hebben gelukkig wel het volume van een ijsfabriek) Afvullen.

Elke dag vers ijs uit onze IJsmakerij - De Jong's IJs

https://dejongsijs.nl/over-ons/ijsmakerij/

Vers ijs, op bestelling! Zomers maken onze ijsmakers dagelijks het verse ijs op bestelling. Via een geavanceerd online bestelsysteem weten onze ijsmakers elke ochtend vroeg welke smaken ze mogen maken voor de dag. Wij werken zoveel mogelijk met verse en lokale ingrediënten.

Onze tien favoriete Italiaanse ijssalons in Nederland - Ciao tutti

https://ciaotutti.nl/italiaans-eten/het-lekkerste-italiaanse-ijs-van-nederland/

10 juli 2022 Italiaans eten reacties. Voor de Ciao tutti app verzamelden we heel veel heerlijke Italiaanse ijssalons, zowel in Italië als in Nederland. In dit artikel geven we alvast een voorproefje met tien bijzondere Italiaanse ijssalons in eigen land, voor de beste Italiaanse verkoeling!

Beste ijsmachine test 2024 in verschillende categorieën - Chefcheck

https://chefcheck.nl/beste-ijsmachine/

De meest gemaakte ijssoorten zijn sorbetijs, roomijs en softijs. Er zijn ijsmachines die al deze verschillende ijssoorten maken. Maar er zijn ook ijsmakers die alleen bedoeld zijn voor sorbet, of alleen voor roomijs, of een softijsmachines die dus alleen softijs maken.

De IJsmaker - Meer dan lekker ijs! - De IJsmaker - meer dan lekker ijs!

https://deijsmaker.nl/

IJSMAKERS GEZOCHT | IJSMAKERS GEZOCHT | IJSMAKERS GEZOCHT. SOCIAL MEDIA | SOCIAL MEDIA | SOCIAL MEDIA. WELKOM BIJ DE IJSMAKER. MEER DAN LEKKER IJS! De IJsmaker is geen every-day ijssalon. Noem ons eigenaardig, standvastig of vooruitstrevend. Wij verkopen niet zomaar ijs.

Van der Poel ~ Ambachtelijke ijsmakers sinds 1925

https://vanderpoelijs.nl/

Van de eerste tot de laatste zonnestraal leveren wij vers ambachtelijk (schep)ijs met liefde gemaakt in onze eigen ijsmakerij. IJs met de beste ingrediënten en heerlijk intens van smaak. Elke schep zit, volgens de Van der Poel norm, boordevol lekkers – én dat proef je!

IJscentrum - erkend kennisinstituut voor de ambachtelijke ijsbereider

https://ambachtelijkijscentrum.nl/

Aangesloten bij Stichting Nederlandse IJsbereidingssector (NL IJs), ondersteunen wij het vakmanschap, de creativiteit en het ambacht van onze ijsmakers. Dat doen we door het delen van kennis, het promoten van ambachtelijk bereid ijs en het organiseren van wedstrijden en events.