Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webwinkel van Inktweb kun je onder andere inkt en toners voor printers vinden. Verder zijn er veel printergerelateerde producten zoals fotopapier, chipresetters en bekabeling. Of je nu inkt nodig hebt voor thuis of voor op kantoor, bij Inktweb bestel je het gemakkelijk en snel online en profiteer je van goede levering. Inktweb heeft naast de grote bekende merken als HP, Brother, Epson en Canon ook een eigen huismerk wat een stuk voordeliger kan zijn. 

De scherpe prijzen in combinatie met snelle leveringen en goede service maakt Inktweb een betrouwbare partij voor al je printer benodigdheden. Of je nu op zoek bent naar nieuw papier, bekabeling, printcartridges of toners, je vindt het bij Inktweb. Wanneer je inktcartridge niet goed werkt, krijg je telefonische hulp en wanneer hij dan niet werkt, krijg je een nieuw product opgestuurd. Een prima service van Inktweb. 

Ga voor voordelige inkt voor jouw printer en andere printeraccessoires naar Inktweb en bestel jouw producten direct online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting. 

Korting Inktweb

Inktweb

2.25% korting
Bezoek Inktweb met korting