Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als echte judoka wil jij vast en zeker de beste producten. Je kunt gemakkelijk en snel jouw judopakken, judobroeken en judobanden bestellen bij Ippontime.nl waar je een ruim assortiment vind voor zowel dames, heren als kinderen. Vaak bestel je altijd een volledig judopak in één keer, maar een judojas/kimono slijt minder snel dan een broek. Daarom is het ideaal dat je bij Ippontime.nl de broek los kunt bestellen.  

Bij Ippontime.nl vind je judokleding van merken als Adidas, Matsuru, Essimo en Mizuno en of je nu puur recreatief aan judo doet of professioneel, je vindt bij Ippontime.nl de beste accessoires en kleding om de beste prestaties te kunnen leveren. Bij Ippontime.nl vind je het judopak dat bij jouw past en je profiteert van een snelle levering en lage verzendkosten die altijd € 3,95 zijn.  Wanneer je voor 16.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.
 

Jouw judo-outfit shop je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel of er een leuke actie is voor bijvoorbeeld Ippontime.nl en profiteer van korting op jouw bestelling.

Korting Ippontime.nl

Ippontime.nl

1.00% korting
Bezoek Ippontime.nl met korting