Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zit je dagelijks op de fiets om naar je werk te gaan of rijd je graag een rondje in je vrije tijd? Heel leuk en sportief, maar niets is zo vervelden als zadelpijn. Met het juiste zadel behoort dat tot het verleden. ISMseat heeft de juiste fietszadels zodat je kan genieten van tientallen kilometers op de fiets zonder vervelende zadelpijn.

Deze zadels zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van pijn of een slechte doorbloeding en ook na lange afstanden geen doof gevoel meer hebt in benen en billen. Voor iedereen en ieder type fiets heeft ISM een ideaal zadel. Alle zadels zijn zowel voor dames als heren en kunnen op elke fiets gemonteerd worden. Bestel de ISM zadels nu zonder verzendkosten. Alle modellen zijn direct uit eigen voorraad Leverbaar!

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van kortingen in online fiets- en accessoireswinkels. Zo weet je precies wanneer de sale of de opruiming begint. Kijk of er een actuele kortingscode beschikbaar is van ISMseat als je zonder zadelpijn op de fiets wilt zitten. Via 24/7 Discount shop je altijd voordeliger met ledenkorting.

Korting ISMseat

ISMseat

2.00% korting
Bezoek ISMseat met korting