Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

JAN Magazine kortingscode

Just Another Name, de glossy JAN bestaat alweer meer dan 10 jaar en is een heerlijke glamour magazine vol met mode, lifestyle, trends, interviews, reizen en meer. Ben je ook toe aan de JAN? Neem een abonnement en gebruik een Jan Magazine kortingscode. Of scoor een abonnement via 24/7 Discount. Op die manier spaar je altijd voor korting en mis je nooit meer leuke aanbiedingen tijdens het online shoppen.

JAN Magazine abonnement

JAN Magazine is ongetwijfeld ook de glossy die jóu raakt. Om jezelf elke maand te verwennen met dit magazine vol inspirerende verhalen en prachtige foto’s, neem je nu een abonnement. Op die manier heb je de JAN als een van de eersten in huis en mis je nooit meer een uitgave. Kies nu je abonnement voor 8 x of 10 x de JAN mét een cadeau van Rituals, Medik8 of Chado.

JAN Magazine cadeau geven

Het is niet alleen leuk om de JAN zelf te lezen, maar ook om de JAN cadeau te geven aan je zus, tante of nicht. Kijk op de website van JAN Magazine en klik op Abonnement geven. Je kan kiezen voor een cadeau abonnement van 11 x, 5 x of 3 x én een gratis Greetz kaart. Het abonnement stopt automatisch en je kan de JAN ook nog eens digitaal lezen. Verras vandaag nog iemand met JAN!

JAN Magazine deze maand

Wil je weten wat er deze maand allemaal in de JAN staat? Kijk in de webshop en klik op de nieuwe JAN die nu in de winkel ligt. Lees wat je deze maand allemaal kunt verwachten aan interviews, lifestyle en beauty. Wil je de JAN een keer vrijblijvend lezen? Bestel dan een los exemplaar in de webshop en ontvang de nieuwste JAN, (of een eerdere uitgave) bij je op de deurmat.

JAN Magazine online lezen

Wanneer je een abonnement hebt op JAN, heb je sowieso al veel voordelen zoals korting op de prijs, als eerste in de brievenbus, exclusieve acties en kortingen én de JAN digitaal lezen. Je kunt na aanmelding de JAN digitaal downloaden op je tablet of smartphone en direct de vorige 3 edities terug lezen.

JAN Magazine prijs

Wil je weten wat je betaalt voor een losse JAN of een abonnement? Losse nummers bestel je voor € 6,25 in de webshop. Een abonnement met korting heb je al vanaf € 29,95. Voor die prijs heb je een half jaar lang de JAN in huis en geniet je van heerlijke verhalen en culinaire verrassingen. Wil je vaker JAN in huis? Voor en abonnement voor een jaar betaal je nu maar € 49,95. Tijd om jezelf een cadeau te geven? Ga nu naar Jan Magazine en bestel deze glossy.

Korting JAN Magazine

JAN Magazine

7.00% korting
Bezoek JAN Magazine met korting