Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het beste geluid aan media, dat is wat je wilt, en dat shop je online via JBL. Bij JBL vind je een ruim assortiment aan media als hoofdtelefoons, speakers voor in huis, voor in de auto en veel meer voor het beste geluid. Met een JBL Speaker ben je gegarandeerd van het beste geluid voor het afspelen van jouw favoriete muziek.  

De JBL apparatuur voor het beluisteren van jouw media ziet er mooi uit qua design en je profiteert van lage prijzen (in verhouding met andere merken). Zo kun jij optimaal muziek luisteren en genieten van prachtig geluid met JBL Speakers, hoofdtelefoons en andere apparatuur. Profiteer van een snelle levering van jouw bestelling bij JBL.  

Wil jij optimaal genieten van muziek in de auto, thuis of onderweg in bijvoorbeeld het Openbaar Vervoer? Kijk dan eens op 24/7 Discount waar jij de fijnste speakers en hoofdtelefoons kunt shoppen. Profiteer van goede prijzen via 24/7 Discount wanneer je gebruik maakt van een actieve kortingscode of couponcode en bestel direct online met ledenkorting.

Korting JBL

JBL

2.25% korting
Bezoek JBL met korting