Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kaarsen

Even een gezellige sfeer creëren in je huis of in je tuin, dat doe je natuurlijk met de juiste verlichting, zeker ’s avonds. Kaarsen geven ook een vorm van verlichting, echt een warme sfeer waardoor je misschien wel meer gezelligheid creëert dan een lamp. Mooie kaarsen vind je in diverse vormen, van geel kuikentje tot lange en rechte kaarsen voor in kandelaars.  

Bolsius is één van de bekende merken in kaarsen, maar ook vind je kaarsen van AmbiPur met een lekkere geur of van huismerken van drogisterijen en warenhuizen. Je kunt mooie kaarsen shoppen, maar ook accessoires om de kaarsen in te doen zoals kandelaars, windlichten, waxinelichthouders en meer. Shop mooie kleuren in kaarsen, leuke vormen zoals bloemen en meer en maak het gezellig in huis of in je tuin.  

Mooie kaarsen shop je online via 24/7 Discount waar je kunt profiteren van leuke aanbiedingen en acties bij de aangesloten webshops. Shoppen is leuk via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account en is het shoppen heel fijn omdat je het gewoon thuisgestuurd krijgt. 

Kaarsen

Rituals Cosmetics Spring Garden Kaars
€ 18.50
Theelichthouder boomstam -8x10 cm
€ 2.99
Rituals Cosmetics Woody Vanilla Kaars
€ 27.50
Theelichthouder diamand - goudkleurig
€ 4.99
Rituals Cosmetics Hammam Secret Kaars
€ 18.50
Theelichthouder met hengsel - 5.5x5.5x5.5 cm - goud
€ 2.49
Douglas

Douglas is één van de grootste parfumeries voor dames en heren. De webshop biedt een...

Bezoek Douglas
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting