Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ga je binnenkort studeren of werken in een andere plaats en zoek je een kamer? Kamers zoek je op Kamernet. Ook wanneer je een kamer wilt verhuren kan je hier terecht. Met meer dan 130.000 kamers per jaar is dit het grootste kamernetwerk van Nederland. Hoe werkt het? Je registreert je gratis op de website van Kamernet en je kiest je account: gratis, start, basis of plus. Je kunt nu zoeken naar kamers in de door jou gewenste stad.

Via matching word je aan de hand van je profiel en wensen gekoppeld met beschikbare kamers en je kunt Facebook ook gebruiken voor het vinden van een kamer op Kamernet. Op Kamernet kun je dus uitgebreid zoeken en gevonden worden. Gebruik hiervoor de kamernet app. Vind ook je kamer online en meld je snel aan bij Kamernet.

Blijf op de hoogte van acties of andere aanbiedingen op het gebied van wonen, huren en kopen via 24/7 Discount. Denk bijvoorbeeld aan korting op administratiekosten of gratis inschrijving. Kijk dus of er een kortingscode beschikbaar is van Kamernet die je kunt gebruiken. Met 24/7 Discount huur en verhuur je online kamers met ledenkorting.

Korting Kamernet

Kamernet

€ 1.00 korting
Bezoek Kamernet met korting