Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kandelaars

Gezelligheid in huis creëer je onder andere met leuke sfeermakers zoals kussens, kaarsen, woonaccessoires, windlichten en meer. Zo ook met mooie kandelaars waar je mooie kaarsen op kunt zetten en een mooi flakkerend licht mee kunt creëren. Kandelaars vind je in diverse vormen, van hoog tot laag, met de mogelijkheid van één tot misschien wel zeven kaarsen.  

Je hebt kandelaars die geschikt zijn voor waxinelichtjes, maar ook voor lange kaarsen voor een chique effect. Een mooie kandelaar geeft je kamer direct een andere sfeer en wanneer de avond valt is het een prachtig gezicht om de kaarsen erin aan te steken voor net wat meer sfeer.  

Ga voor mooie kandelaars, kaarsen, waxinelichthouders en meer naar 24/7 Discount en zie bij welke webshops jij deze mooie accessoires kunt shoppen. Shop direct online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. Shoppen is veel leuker via 24/7 Discount, want hier blijf je op de hoogte van fijne acties, aanbiedingen en kun jij shoppen met leuke kortingen.

Kandelaars

Normann Copenhagen Nocto kandelaar 6 cm
€ 20.00
Cactus kandelaar - goud
€ 8.99
Hay Lup kandelaar 14 cm
€ 25.00
Kandelaar glas - 12.5x18.5 cm
€ 7.99
Ferm Living Marble kandelaar 8 cm
€ 19.00
Kandelaar robuust - 5 arms - antic gold
€ 19.99
Bijenkorf

Iedereen kent het grote warenhuis de Bijenkorf wel. Maar wist je dat de Bijenkorf ook een...

Bezoek Bijenkorf
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting