Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kandelaars

Gezelligheid in huis creëer je onder andere met leuke sfeermakers zoals kussens, kaarsen, woonaccessoires, windlichten en meer. Zo ook met mooie kandelaars waar je mooie kaarsen op kunt zetten en een mooi flakkerend licht mee kunt creëren. Kandelaars vind je in diverse vormen, van hoog tot laag, met de mogelijkheid van één tot misschien wel zeven kaarsen.  

Je hebt kandelaars die geschikt zijn voor waxinelichtjes, maar ook voor lange kaarsen voor een chique effect. Een mooie kandelaar geeft je kamer direct een andere sfeer en wanneer de avond valt is het een prachtig gezicht om de kaarsen erin aan te steken voor net wat meer sfeer.  

Ga voor mooie kandelaars, kaarsen, waxinelichthouders en meer naar 24/7 Discount en zie bij welke webshops jij deze mooie accessoires kunt shoppen. Shop direct online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. Shoppen is veel leuker via 24/7 Discount, want hier blijf je op de hoogte van fijne acties, aanbiedingen en kun jij shoppen met leuke kortingen.

Kandelaars

Cactus kandelaar - goud
€ 8.99
Kandelaar glas - 12.5x18.5 cm
€ 7.99
Kandelaar robuust - 5 arms - antic gold
€ 19.99
Kandelaar robuust - 25 cm - antic gold
€ 14.99
Kandelaar robuust - 28 cm - antic gold
€ 19.99
Kandelaar voor stompkaars - 10x17 cm
€ 6.99
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting