Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? ofEen heerlijke sfeer in huis, dat willen wij allemaal! Maar hoe creëer je dat? Met de juiste meubels, verlichting en meer kun je al een goede sfeer creëren, maar al wel eens nagedacht over mooie karpetten? Een karpet geeft je vloer net wat meer aankleding en warmte en daardoor ook wat meer sfeer. Naast dat het er leuk uitziet, is het ook nog praktisch voor lekkere warme voeten op een koude vloer.

Bij Karpet24.nl vind je een ruim assortiment aan mooie karpetten in diverse maten en dessins. Of je nu houdt van grote karpetten of juist kleine voor bijvoorbeeld in je slaapkamer, je vindt het bij Karpet24.nl. Bij Karpet24.nl vind je diverse karpetten, vloerkleden en ook vloerbedekking van verschillende merken. Door de ruime keuze aan mooie karpetten en meer heb je gegarandeerd straks een leuke sfeer naar jouw wensen. 

Shop jouw leukste sfeermakers online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Bij 24/7 Discount vind je namelijk de leukste acties en aanbiedingen en profiteer je snel van mooie korting op jouw bestelling. 

Korting Karpet24.nl

Karpet24.nl

3.25% korting
Bezoek Karpet24.nl met korting