Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een nieuwe keuken willen we allemaal op zijn tijd. Maar het is natuurlijk belangrijk om goed na te denken over de indeling, je budget, wat voor apparatuur je wilt en ook hoe de opstelling moet zijn. Bij Keukens Duitsland vind je een ruime keuze aan mooie keukens en profiteer je van prijzen die vaak duizenden euro's goedkoper liggen dan de prijzen in Nederland. Er staan diverse keukens als showmodel voor een interessante prijs en je kunt deze aan de hand van jouw maten van de ruimte laten aanpassen voor eenzelfde bedrag. 


Bij Keukens Duitsland bestel je jouw keuken en doordat ze met name effectief logistiek werken, kunnen ze een keuken al binnen 10 dagen leveren. Je kunt bij Keukens Duitsland al een nieuwe keuken kopen vanaf € 1499,-. De kasten worden gemonteerd afgeleverd en wanneer je keuken volledig laat monteren in jouw huis betaal je standaard € 450,-. Bekijk snel het aanbod aan mooie keukens, klassiek, strak, modern, landelijk en meer. 

Een mooie keuken uitzoeken voor een leuke prijs was nog nooit zo leuk als bij Keukens Duitsland. Bekijk nu het aanbod aan keukens op Keukens Duitsland en bestel direct online via 24/7 Discount zodat je profiteert van ledenkorting. 

Korting Keukens Duitsland

Keukens Duitsland

€ 8.75 korting
Bezoek Keukens Duitsland met korting