Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Knuffelparadijs is de grootste pluche knuffeldieren postorder van Europa. Knuffelparadijs evert knuffeldieren in alle Europese landen. Geef een knuffel als er een baby geboren is, een verjaardag, sinterklaas- of kerstcadeau, als verzamelobject of gewoon als leuke attentie, een knuffeldier is altijd goed! Afname van grote hoeveelheden knuffels kan bij Knuffelparadijs ook.

Reptielen knuffels, dieren knuffels, decoratiehoofden, sleutelhangers met knuffels, kortom alles wat maar zacht is en waarmee je kunt knuffelen vind je online bij Knuffelparadijs. Kijk daarom snel voor het aanbod aan knuffels en bestel direct online. Wanneer je voor 15.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis en je betaald standaard € 3,95 verzendkosten. Dus ga voor een knalroze flamingo, een lieve pandabeer of een echte knuffelbeer naar Knuffelparadijs en bestel. 

Heelrijk knuffelen met een lieve en zachte knuffel? Kijk dan snel op 24/7 Discount of er een leuke actie online staat voor Knuffelparadijs en bestel direct online zodat jij ledenkorting ontvang op jouw bestelling. 

Korting Knuffelparadijs

Knuffelparadijs

3.75% korting
Bezoek Knuffelparadijs met korting