Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor als je op vakantie gaat, een dagje weg of lekker in het park gaat chillen of varen met je boot, dan is het van belang dat je eten en drinken lekker gekoeld blijft. Bij Koeltassen Winkel vind je een groot aanbod aan diverse koeltassen waardoor je drinken, je hapjes maar ook je lunch voor naar je werk op goede temperatuur blijft.

Bij de Koeltassen Winkel vind je voor verschillende gelegenheden een geschikte koeltas. Zo heb je er voor op de fiets handige rugzakken en daarnaast ook koelelementen om je eten en drinken nog net even extra koel te houden. Bij Koeltassen Winkel betaal je € 3,75 verzendkosten en vele koeltassen en elementen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus dat betekent snel in huis. Dat wordt dus lekker genieten van een gekoeld drankje tijdens de picknick.

Kijk snel op 24/7 Discount en blijf op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen voor lifestyle en gadgets. Profiteer van veelvoudvoordeel, tijdelijk geen verzendkosten en andere acties. Kijk op 24/7 Discount voor een kortingscode voor Koeltassen Winkel. Bestel snel online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling voor lifestyle, accessoires en een coole picknick.

Korting Koeltassen Winkel

Koeltassen Winkel

4.00% korting
Bezoek Koeltassen Winkel met korting