Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Laudius is al jarenlang een betrouwbaar adres voor thuis studies. Of je nu op zoek bent naar de opleiding voor een specifiek beroep of je denkt na over het leren bespelen van een instument, Laudius heeft er een studie of een cursus voor. Het voordeel bij Laudius is dat je geen inschrijfgeld betaald en nog mooier is dat je binnen 1 minuut kan starten met een cursus. Een HBO-opleiding, een cursus over het beginnen van je eigen onderneming, een hobby, een taal of iets anders, je volgt het online via Laudius.

Leer je zelf de leukste dingen door middel van Laudius. Bij een HBO-opleiding worden ook examens afgenomen en ook kun je iedere cursus afsluiten met een gerechtigd certifcaat. Met regelmaat komen er nieuwe opleidingen en cursussen bij en kun je ook klassikaal lessen krijgen. Je wordt online begeleid door docenten en je werk wordt ook nagekeken door docenten.

Op zoek naar goede opleiding of leuke cursus? Ga naar 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van een leuke actie. Denk hierbij aan een cadeau bij inschrijving of andere leuke activiteiten. Ga snel naar 24/7 Discount en start vandaag nog met jouw cursus bij Laudius en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Laudius

Laudius

7.50% korting
Bezoek Laudius met korting