Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bel jij graag en heb jij het idee dat je altijd teveel betaald? Zeker als je international belt, kunnen de bedragen voor het bellen behoorlijk hoog oplopen en dat is niet iets wat je wilt. Bij Lebara kun je tegen zeer voordelige tarieven naar het buitenland bellen en dat scheelt behoorlijk in de kosten. De tarieven zijn gigantisch laag en zo kun jij in contact blijven met zakelijke klanten, familie en vrienden in het buitenland.

Lebara maakt alleen gebruik van SIM en Prepaid mobiele SIM-kaarten waardoor jij je eigen behoeftes kunt aanpassen. Lebara wordt voornamelijk gebruikt door migranten en expats die tijdelijk in Nederland zijn. Bekijk de mogelijkheden van Lebara en zie wat het voor jou aan voordeel kan opleveren.

Jouw Lebara SIM kaart shop je online via 24/7 Discount, niet alleen profiteer je dan van ledenkorting, maar ook blijf je op de hoogte van leuke aanbiedingen. Zo hebben ze bij Lebara met regelmaat leuke acties, zoals extra beltegoed op jouw bestelling, 10% korting en meer. Ga daarom snel naar Lebara en bestel direct online.

Korting Lebara

Lebara

€ 11.50 korting
Bezoek Lebara met korting