Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lechuza: Promo- & couponcodes

Houd je ook van groen in en om je huis? Planten in huis staan mooi en zijn nog gezond ook. Wel vervelend dat je er steeds om moet denken om ze water te geven. Met de Lechuza plantenbakken is dat laatste verleden tijd. De bakken zorgen namelijk zelf voor bewateringsysteem voor je planten. Ideaal, hoef jij er niet meer om te denken en blijft het toch lekker groen om je heen. Kijk of je een promo- of andere couponcode kunt vinden die je gebruikt bij je betaling van de Lechuza plantenbakken. In de webshop vind je regelmatig een couponcode. Ook via 24/7 Discount vind je vaak een leuke actie of aanbieding waarmee je voordelig shopt. Meld je aan bij 24/7 Discount en shop voordelig online bij Lechuza of in meer dan 2.500 andere aangesloten webshops.

€ 9,50 verzendkosten

Bij Lechuza vind je een uitgebreid assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Van kleine bakken tot grote bakken en in verschillende vormen en kleuren. En ook heel mooi zijn de plantenbakken voor aan de muur, op deze manier creëer je je eigen urban jungle of kruidentuin in huis. Bij Lechuza bestel je de mooiste plantenbakken voor lage prijzen. En je betaalt slechts € 9,50 verzendkosten, hoeveel bakken je ook bestelt.

Slimme plantenbak geeft zelf water

Een zelfdenkende plantenbak is echt ideaal. Planten weten namelijk zelf hoeveel water ze nodig hebben, dat is een natuurlijk systeem. Met een plantenbak van Lechuza staan je planten dus nooit te droog en zijn ze ook nooit te nat. Planten voorzien zichzelf van water via het waterreservoir in de plantenbak van Lechuza. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het waterreservoir gevuld is en je planten verzorgen zich verder zelf. Er zijn verschillende plantenbakken, binnenbakken en accessoires te bestellen bij Lechuza.

Lechuza online kopen

De plantenbakken van Lechuza koop je gemakkelijk online. Kijk vandaag nog in de webshop en laat je inspireren door gemak, want met de plantenbakken van Lechuza  bespaar je tijd en als je geen groene vingers hebt, is het helemaal ideaal.

Lechuza ervaringen reviews

Er gingen je al heel veel mensen voor die plantenbakken van Lechuza hebben gekocht. Wil je weten wat hun ervaringen zijn? Kijk voor de onafhankelijke reviews op internet en oordeel zelf. Van ervaringen van anderen kun jij weer je voordeel doen. Laat dus zelf ook een review achter wanneer jij je bestelling van Lechuza binnen hebt.

Lechuza aanbieding & acties

In het assortiment van Lechuza vind je altijd wel aanbiedingen en acties van slimme plantenbakken. Kijk in de sale welke aanbiedingen er op dit moment zijn en bespaar euro’s voor je Urban Jungle en je terrasplanten. Wanneer een aanbieding is verlopen, shop je via 24/7 Discount!

Korting Lechuza

Lechuza

2.50% korting
Bezoek Lechuza met korting