Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zit je in een band, toneelgroep of werk je in het theater of in een discotheek? Het is belangrijk dat het geluid en de belichting perfect zijn! Hét adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur is Licht-geluid.nl. Hier vind je de juiste apparatuur en oplossingen voor horeca, discotheek, DJ's, bands, theaters, muzikanten, scholen en meer.

In de webshop vind je eenvoudig wat je zoekt omdat alles is onderverdeeld in duidelijke categorieën. Kijk bijvoorbeeld bij Geluid & Audio, Studio apparatuur, Instrumenten, LED verlichting, Kabels & Connectoren en meer. Bekijk ook de populaire artikelen zoals een Showtec Atmos rookmachine, DAP luidspreker of een Showtec Tripod statief. Licht-geluid.nl is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Alle prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Wil je ook dagelijks op de hoogte blijven van kortingen en aanbiedingen bij online licht- en geluidswinkels? Kijk dan vooral bij 24/7 Discount. Wie weet staat er een actuele kortingscode van Licht-geluid.nl tussen waardoor je voordeel hebt op je aankopen of profiteert van gratis verzending. Via 24/7 Discount shop je voortaan al je licht- en geluidsapparatuur met ledenkorting.

Korting Licht-geluid.nl

Licht-geluid.nl

1.50% korting
Bezoek Licht-geluid.nl met korting