Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij je kind wat laten bijspijkeren door thuis ook bezig te zijn met educatie? LOI Kidzz heeft een ruim aanbod aan leuke cursussen voor kinderen waaronder het leren van een vreemde taal of het oefenen met rekenen en taal zodat jouw kind nog slimmer wordt. Bij LOI Kidzz wordt er op een originele en speelse wijze een cursus aangeboden en krijgt jouw kind lol in het leren. 

Taal, rekenen, het leren typen op een computer of een andere taal leren: het kan via LOI Kidzz en vaak is het een goede voorbereiding op het middelbaar onderwijs. Bij LOI Kidzz kun jij gemakkelijk een leuke cursus uitzoeken met je kind om zo het leren nog leuker te maken. Hoe leuk zou het zijn dat hij straks in Frankrijk beter Frans praat dan jij? 

Houd de ontwikkeling van jouw kind goed in de gaten en profiteer online via 24/7 Discount van ledenkorting wanneer jij een cursus voor jouw kind afsluit bij bijvoorbeeld LOI Kidzz. Leren is leuk en zeker met LOI Kidzz. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke acties van LOI Kidzz en profiteer vandaag nog van ledenkorting.

Korting LOI Kidzz

LOI Kidzz

€ 8.50 korting
Bezoek LOI Kidzz met korting