Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is weer tijd om de tuin op te knappen en een nieuwe loungeset te kopen om straks lekker te relaxen in je tuin op mooie dagen en zwoele avonden. Een ruim assortiment tuinmeubilair vind je bij Loungeset-express.nl. Van hout tot kunststof en van partytent tot parasol en zitzakken.

Wat dacht je van heerlijke relax stoelen of een mooie klassieke tuinbank? Je vindt hier alles op het gebied van tuinmeubilair, parasols en schaduwdoeken in verschillende maten en kleuren. Bij Loungeset-express.nl bestel je veilig en voordelig je loungeset en ander meubilair voor je tuin of terras. Producten op voorraad heb je binnen twee werkdagen al in huis en je kan veilig achteraf betalen. Lekker relaxed toch?

Bestel voordelig online via 24/7 Discount en bespaar een hoop geld. Kijk of er een actuele kortingscode van Loungeset-express.nl tussen staat waarmee je voordelig je ligbed of complete tuinset aanschaft. Via 24/7 Discount ben je altijd voordeliger uit en je profiteert bovendien direct van ledenkorting op je online bestelling.

Korting Loungeset-express.nl

Loungeset-express.nl

2.00% korting
Bezoek Loungeset-express.nl met korting