Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lovers kortingscode boottochten

Ontdek Amsterdam via het water met Lovers canal cruises. Een superleuke ervaring om te doen en om Amsterdam is vanaf een andere manier te ontdekken. Je boekt bij Lovers verschillende rondvaarten voor overdag, een avond tour of een heerlijke Diner tour. Wil je korting op je boottocht? Gebruik een Lovers kortingscode wanneer je online je ticket boekt of shop online via 24/7 Discount. Meld je snel aan en mis nooit meer een korting of actie bij je online aankopen via 24/7 Discount.

Lovers rondvaart met korting

Je kan heerlijke combinaties heel voordelig boeken in de webshop. Wat dacht je van een bezoek aan het Rijksmuseum en een rondvaart of de Heineken Experience met korting? Met een combinatieticket bespaar je geld op musea en attracties en rondvaart met korting. Kies jouw favoriete combinatie en bespaar direct geld uit.

Pizza of burger rondvaart Amsterdam

Dat is nog eens een te gek uitje! Je zit heerlijk comfortabel in een rondvaartboot en ontdekt op deze manier de mooiste kant van Amsterdam terwijl je geniet van heerlijk pizza’s of fantastische burgers gebakken door een  echte chef-kok. En bij dit uitje zijn drankjes zoals bier, fris of wijn inbegrepen. Je boekt deze Pizza of burger rondvaart al voor slechts € 42,50 per persoon.

Varen met sloep tot 25 personen

Ook met een groep kies je voor Lovers om heerlijk door de Amsterdamse grachten te varen. De boten vertrekken vanaf diverse locaties in de hoofdstad. Wil je met een groep tot 25 personen een rondvaart maken? Neem dan vooraf contact op met Lovers. Lovers biedt verschillende afvaarten en zelfs een ophaallocatie voor een groep. Je kunt verschillende rondvaarten boeken voor een groep, zoals de Amsterdam by night Cruise, de Diner rondvaart en de 1 uurs rondvaart.

Opstap locatie Lovers boottocht

Je kan een rondvaart bij Lovers boeken en kiezen uit verschillende opstapplaatsen. Zo kan je aan boord vanaf het Anne Frankhuis, het Leidseplein of de Prins Hendrikkade. Bekijk op de website de mogelijkheden voor de rondvaarten en de bijbehorende opstap locaties en geniet van een onvergetelijke tour door de wateren van mooi Amsterdam.

Telefonisch reserveren Lovers Rondvaart

Je kan bij Lovers online reserveren of in de aangesloten shops een boeking doen. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Boek nu gemakkelijk online je favoriete cruise door de Amsterdamse grachten en geniet binnenkort van een heerlijk uitje door Amsterdam. Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk hiervoor in de webshop van Lovers.

Korting Lovers

Lovers

7.00% korting
Bezoek Lovers met korting