Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Magix is de website voor foto, muziek en videoliefhebbers. Hier vind je heel veel apparatuur en software om foto's mee af te spelen, te bewerken, muziek mee te maken en te bewerken en ook video's mee te bewerken. Zo maak je de mooiste beelden en geluiden met goede software en apparatuur en maak je met het eindresultaat gegarandeerd indruk.

Op Magix kun je zoeken op foto & illustratie, muziek, video en web. Je maakt een eigen hit met de Music Maker, Maak fantastische slideshows met Fotostory de Luxe en je blijft hier ook nog eens op de hoogte van de nieuwste producten. Ook kun je eerst online gratis testversies downloaden om te kijken of een programma werkelijk iets voor je is.

Ben jij creatief? Maar kun je het niet uiten? Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste software en programma's voor foto, video en geluid. Bekijk snel op 24/7 Discount of er voor Magix een actiecode of kortingscode beschikbaar is. Bestel direct online en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Magix

Magix

8.00% korting
Bezoek Magix met korting