Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Meijers is gespecialiseerd in hoogwaardige paramedische en fitnessartikelen. Zowel particulieren die op zoek zijn naar hulpmiddelen of eenvoudige fitnessmaterialen als fysiotherapeuten, personal trainers en fitnesscentra weten de webshop van Meijers te vinden. Een groot deel van alle artikelen zijn medisch en wetenschappelijk getest en hebben in de loop der jaren hun effectieve werking ruimschoots bewezen.

Ga eens naar de webshop van Meijers als je op zoek bent naar gezondheidsmatrassen, oefenbanden, kompressen of fitness producten. Meijers biedt de beste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport specifiek en functioneel trainen, trainingsmaterialen en educatie. Het uitgebreide assortiment wordt steeds vernieuwd met nieuwe producten van gerenommeerde merken zoals: Kamagon en Dynamax. Bestel veilig en snel bij Meijers!

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van aanbiedingen bij online sport- en gezondheidszaken. Kijk of er een actiecode van Meijers beschikbaar is en bestel met korting of betaal geen verzendkosten. Via 24/7 Discount bestel je online je sport- en fitness artikelen en profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting Meijers

Meijers

2.00% korting
Bezoek Meijers met korting