Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Online daten is natuurlijk helemaal 2015! Via daten op het internet is het voor singles heel eenvoudig een leuke match te vinden. Metjou biedt je deze leuke mogelijkheid. Ga ook op zoek naar leuke singles bij jou in de buurt (of wat verder weg) en schrijf je vandaag nog in op de website van Metjou.

Wanneer je ingeschreven bent kun je berichten sturen naar andere singles, een eigen profiel met foto plaatsen en veilig daten via een eigen anonieme postbus. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Metjou uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Lees ook de succesverhalen van mensen die elkaar ontmoet hebben en wacht niet langer. Vind jouw nieuwe partner via Metjou!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van online datingsites via 24/7 Discount. Zo kan je misschien korting krijgen op je abonnement of betaal je geen inschrijfkosten. Kijk of er een kortingscode van Metjou tussen staat die je kunt gebruiken en profiteer ook van ledenvoordeel via 24/7 Discount. Veel plezier met daten!

Korting Metjou

Metjou

€ 1.75 korting
Bezoek Metjou met korting