Multifunctionals & copiers online kopen

0.75% korting
undefined korting

Multifunctionals - All-in-One printers - Canon Nederland

https://www.canon.nl/business/products/office-printers/multifunction/
Gevonden in: Canon.nl kortingscode

Multifunctionals Moeiteloos printen, scannen, kopiëren en faxen met het uitgebreide assortiment Canon-printers Informatie aanvragen VEILIG VERBINDING MAKEN, DIGITAAL TRANSFORMEREN Ontdek het imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio - De allernieuwste technologieën zijn ontworpen om te voldoen aan de zakelijke eisen van elke kantooromgeving. Meer informatie

Wat is een multifunctional? - de kantoorvakhandel

http://www.dekantoorvakhandel.nl/advies/meest-gestelde-vragen/wat-is-een-multifunctional/

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one of multifunction genoemd. Op kantoor is een multifunctional eigenlijk onmisbaar, omdat het apparaat meerdere functies in één heeft. Op kantoor hoeft u dus maar één multifunctional aan te schaffen, in plaats van meerdere losse kantoormachines die allemaal voor één functie dienen.

More-Office levert multifunctionals ook in Noorden - More-Office

https://www.allesvoorjekantoor.nl/more-office-2/levert-in-noorden-ook-multifunctional/

Behalve multifunctionals bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten. Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop.

Multifunctional kopen? Uw multifunctional vindt u bij Buyitdirect.

https://shop.buyitdirect.com/multifunctionals

De meeste laserprinter multifunctionals kunnen naast printen en scannen ook kopiëren. De laserprinter multifunctional is dan in staat om het document direct uit te printen. Modernere laserprinter multifunctionals maken gebruik van een tussenstap, waardoor de scan bewerkt kan worden. Hierdoor is het mogelijk om onder andere het contrast te regelen.

Multifunctionals | Van Noort | Compleet in logistiek

https://www.vannoort.nl/multifunctionals/

Multifunctionals. Als leverancier van multifunctionele printers (MFP’s) wilt u zich natuurlijk vooral bezighouden met de verkoop van nieuwe machines en het onderhouden van uw relaties. De volledige logistiek van uw operatie kunt u aan ons overlaten. Denk hierbij aan: Goederen aannemen. Goederen controleren op schade & compleetheid.

multifunctionals - Nexio BV

https://www.nexiowebshop.nl/randapparatuur/printen-and-scannen/multifunctionals/

multifunctionals. Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze ...

Printer recycling | Gratis opgehaald | IT-Recycling

https://www.it-recycling.nl/it-recycling/printer-recycling/

Als ze zijn vervangen, moeten ze afgevoerd worden voor verantwoorde printerrecycling. Ook veel afgeschreven kopieermachines en multifunctionals worden door IT-recycling opgehaald voor kopieermachine recycling. Het is van groot belang dat de afvoer en recycling van printers – kopieermachines en multifunctionals – milieuvriendelijk gebeurt.

Op zoek naar Multifunctionals | Max ICT B.V

https://maxict.nl/printers/multifunctionals

Bekijk alle Multifunctionals & Bestel bij Max ICT Gratis verzending Betalen in 3 Termijnen Ruim Assortiment Bel voor Advies Welkom bij Max ICT B.V. Wij gebruiken cookies. Max ICT B.V. maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om jouw bezoek en het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken.

Multifunctionals - Printers - Copaco

https://www.copaco.com/nl-nl/hardware/category/multifunctionals-priprimul

Multifunctionals, Brother DCP-1610W, Laser, Zwart-wit afdrukken, 2400 x 600 DPI, Zwart-wit kopiëren, A4, Zwart, WitMultifunctionalsPrinters Multifunctionals - Printers Het blijkt dat JavaScript is uitgeschakeld in uw browser.

Multifunctionals - Prokan | Veelzijdig voor kantoor

https://prokan.nl/multifunctionals/

Multifunctionals Multifunctionals. Wilt u af van losse zwart-wit printers, kleurenprinters, faxen en scanners die her en der door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben? Prokan biedt u één centraal systeem, waarmee u kunt printen, scannen, kopiëren en faxen over het hele bedrijfsnetwerk.

More-Office levert multifunctionals ook in Nieuwveen

https://www.allesvoorjekantoor.nl/more-office-2/levert-in-nieuwveen-ook-multifunctional/

Behalve multifunctionals bestaat ons assortiment uit andere kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten. Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop.

Multifunctionals - www.nicoberkers.nl Kantoorefficiency

https://www.nicoberkers.nl/i/multifunctionals.html

Een printer, een kopieerapparaat of misschien wel een machine die meerdere functies combineert (een multifunctional). Dan geven wij u graag één advies: bezoek de showroom van Nico Berkers en ga met ons in gesprek. De ontwikkelingen op het gebied van kantoormachines volgen immers elkaar in hoog tempo op. Wij praten u graag bij.

Buyitdirect - Desktops, Laptops, Tablets, Servers, Mobiles, Monitoren ...

https://shop.buyitdirect.com/printers/multifunctionals

Multifunctionals, afhankelijk van de technologie, ook wel all-in-one printers genoemd. Ze combineren de meest belangrijke kantoorfuncties in een apparaat. Je kan naast afdrukken ook scannen, kopiëren, faxen en mailen. Het grote voordeel ervan is dat ze minder ruimte innemen ten opzichte van afzonderlijke apparaten.

Managed printing service (MPS) - Itec B.V.

https://itec.nl/oplossingen/managed-printing-service/

Ons document management systeem sluit aan bij uw wensen en behoeften voor uw printinfrastructuur. Met de managed printing service (MPS) van Itec kunt u uw print- en scaninfrastructuur eenvoudig en overzichtelijk beheren. Dit kan zowel op het hoofdkantoor en de diverse kantoren aan huis en flexibel bij u thuis. Zo hebt u overal en altijd toegang ...

Multifunctionals - Klompé en Rupp

https://www.klompe-rupp.nl/multifunctionals/

Multifunctionals - Klompé en Rupp Onze Best-Sellers! Merken Epson Kyocera Soort printer MFP Printer Inkt of Toner Inkt Toner Maximaal afdrukformaat A0 A1 A3 A4 Output BW Colour Printsnelheid 1-20 21-35 36-49 50-100 EPSON WF-C20600 D4TW Snellere prestaties: Snelle FCOT van 5,6 seconden en printsnelheden tot wel 60 ppm

Multifunctionals - Digitotaal

https://www.digitotaal.nl/multifunctionals/

Multifunctionals. Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovend. X. Login; X. Producten. Computers.

Multifunctionals - iDocta, trotse platinum partner van Canon.

https://www.idocta.be/hardware/multifunctionals/

De multifunctionals van Canon zijn ontworpen om jouw productiviteit te maximaliseren door eenvoudiger te printen, scannen, kopiëren en faxen. Bovendien staan ondersteuning en het versnellen van jouw digitale transformatie centraal bij de nieuwste Canon imageRUNNER ADVANCE DX- serie. Om hybride workflows te ondersteunen, moet de all-in-one ...

De waarheid over multifunctionals - TechPulse Business

https://business.techpulse.be/nieuws/131092/de-waarheid-over-multifunctionals/

1. Wat is een multifunctional? Printers in bedrijven zijn steeds vaker zogenaamde multifunctionals. Deze toestellen combineren de rol van printer met die van kopieermachine, scanner en vaak ook fax. Er bestaan kleine desktopmultifunctionals met een lage instapprijs voor home office-omgevingen. Aan de andere kant van het spectrum zijn er grote multifunctionals die als centraal afdruksysteem […]

Multifunctionals - Zakelijk Inzicht

https://www.zakelijkinzicht.nl/multifunctionals/

Multifunctionals worden ook wel de multifunctionele printer genoemd, zij zijn de nieuwe opvolgers van de printers en de kopieerapparaten. De multifunctionele printer is heeft meer opties dan een normale printer of kopieer apparaat. Naast kopiëren en printen kan hij namelijk ook faxen en scannen.

Multifunctionals - Shop - De ICT afdeling

https://shop.deictafdeling.nl/printers-en-scanners/printers/multifunctionals/

Alle bekende merken onder één dak. Geconfigureerd afgeleverd door je eigen systeembeheerders

Brother MFC-J6540DW Inkjet A4 1200 x 4800 DPI Wifi - Multifunctionals

https://www.copaco.com/nl-nl/hardware/brother-mfc-j6540dw-inkjet-a4-1200-x-4800-dpi-wifi-bro-mfc-j6540dw

Brother MFC-J6540DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur, Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur, Maximale ...

Multifunctionals - Otto's kantoorinrichters

https://ottos.nl/multifunctionals/

Multifunctionals. Otto’s is dé specialist op het gebied van document- en printoplossingen. Als gecertificeerde business- en servicepartner van onder andere Canon en Kyocera helpen wij bij het optimaliseren van documentprocessen. Samen met onze klanten brengen wij documentprocessen in kaart en voeren wij verbeteringen door.

Multifunctionals - Creative Document Solutions

https://creativedocumentsolutions.nl/multifunctionals.html

Multifunctionals Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten. De unieke componenten, die uitzonderlijk duurzaam en betrouwbaar zijn, zorgen voor een betrouwbare en productieve documentoutput, terwijl de stilstandtijd en de hoeveelheid afval tot het absolute minimum worden beperkt.

Xerox Multifunctionele printer | Xerox Business Center Utrecht

https://www.xbc-utrecht.nl/xerox-multifunctionals/

Bedrijfsklaar. Slimme werkplekassistent met Xerox ConnectKey technologie. Revolutionaire productiviteit met het nieuwe benchmark in multifunctionele printer. Flexibiliteit voor nu en schaalbaarheid voor de toekomst biedt. Highlights. Brochure Specificaties. Features: kopiëren, printen, scannen, faxen, e-mailen, cloud. Papierformaat: A3.

Een multifunctionele printer kopen? | Voordelig online!

https://www.kantoorartikelenexpress.nl/categorieen/341/multifunctionals.html

Een multifunctionele printer nodig? Koop u multifunctionele Inkjet of laserprinter bij Kantoorartikelenexpress. Alle topmerken in één assortiment!

Multifunctionals - Geheel naar wensen en behoeftes | IVA Office

https://www.ivaoffice.nl/machine-product/multifunctionals/

Multifunctionals. De multifunctional, ook wel een all-in-one genoemd, is op kantoor nog steeds onmisbaar en zal dat ook nog wel blijven. Dit door de handige functies die ervoor zorgen dat je werkprocessen zullen versnellen. De algemene functies van een multifunctional zijn printen, scannen, kopiëren en faxen.

Multifunctional kopen? Hier moet u op letten! - de kantoorvakhandel

http://www.dekantoorvakhandel.nl/advies/meest-gestelde-vragen/waar-let-ik-op-bij-het-kopen-van-een-multifunctional/

U moet zich hierbij van te voren afvragen of u veel in kleur wilt gaan printen. Multifunctionals met kleurenlaserprinter zijn namelijk duurder in aanschaf dan laser-multifunctionals die in zwart-wit afdrukken. Print u veel en vindt u kleurenafdrukken belangrijk, dan adviseert Dé Kantoorvakhandel u te kiezen voor een multifunctionele laserprinter.

All-in-one printer of multifunctional kopen? | Online bij Dustin

https://www.centralpoint.nl/kopen/multifunctionals/

Online multifunctional kopen Multifunctionals maken efficiënt gebruik van de ruimte. Ze combineren verschillende essentiële kantoorfuncties in één apparaat en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons complete assortiment MFP-printers. Multifunctional printer kopen: waar let u op?

Multifunctional printer leasen of kopen, de all in one printer - Itec

https://itec.nl/hardware/multifunctionals/

Onze multifunctional printers (MFP) zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw documentstroom. De combinatie van hoge productiviteit en een groot aantal functies zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkopties zoals nieten en perforeren – alles in één systeem! Document Management Systeem

Multifunctionele Printers, Kopieermachines en Scanners van Xerox

https://www.xerox.nl/nl-nl/kantoor/multifunctionele-printers

Xerox B225 multifunctionele printer Productieve multifunctionele zwart-wit printer perfect voor drukke werkgroepen Kopiëren, printen, scannen Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven en thuiskantoren Toegang tot optionele geavanceerde document workflow met Xerox Workflow Central Betrouwbaar Klaar voor mobiel: Apple AirPrint, Mopria, Wi-Fi Direct

Multifunctional printer voor kantoor nodig ? - Kopen en Huren bij Reprotec

https://www.reprotec.nl/multifunctional-printer/

Zowel op zakelijk als particulier gebied is een multifunctional printer erg handig. Denk aan het printen van verslagen, hand-outs of afbeeldingen. Haarscherp én in kleur. Hier vindt u multifunctional printers van Ricoh en Canon, die op basis van koop en huur worden aangeboden. Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond.

Multitool kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis

https://www.coolblue.nl/multitools

Multitool kopen? Op zondag en in de avonduren geleverd. Multitools bij Coolblue: gratis bezorging & retour.

Docuprofs | Deliver the best customer experience

https://docuprofs.nl/

Docuprofs is een dynamische leverancier van printers, multifunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen. Wij zijn merkonafhankelijke adviseurs met méér dan 15 jaar ervaring in ons vak. Op het gebied van afdrukapparatuur doen wij dit uitsluitend met wereldmerken waaronder Canon en Konica Minolta.

Canon multifunctional kopen of leasen? Advies op maat - PCI Nederland

https://www.pcinederland.nl/oplossing/canon-multifunctional/

Wat is een multifunctional? Een multifunctional wordt ook wel een All-In-One printer genoemd. De naam zegt het al, een multifunctional heeft meerdere functies in één. In plaats van een losse printer, kopieerapparaat en scanner heb je namelijk nog maar één apparaat nodig: een All-In-One printer. Dat scheelt in ruimte en bespaart in kosten.

Multifunctionele printer kopen? Xerox multifunctionele printers - Veenman

https://www.veenman.nl/bedrijfsprinters/multifunctionele-printers/

De Xerox AltaLink B8145 is een monochrome A3-multifunctionele printer, geschikt voor middelgrote werkgroepen om snel en productief te kunnen printen, scannen en kopiëren. Gemakkelijk te bedienen via apps en tabletdisplay.

Multi-function printer - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Multi-function_printer

A Ricoh 5055 B&W MFP (released in 2017). An MFP ( multi-function product / printer / peripheral ), multi-functional, all-in-one ( AIO ), or multi-function device ( MFD ), is an office machine which incorporates the functionality of multiple devices in one, so as to have a smaller footprint in a home or small business setting (the SOHO market ...

Kopieermachine kopen, huren of leasen | Basic Printing

https://asi-groep.nl/

Afdrukapparatuur – huren of kopen van printers en multifunctionals; Solutions – maatwerk oplossingen voor documentprocessen; Service – complete ontzorging door eigen service dienst; Flexibel contract – wijzigen en aanpassen van apparatuur en printvolumes; Overname contract – mogelijkheid tot overname van bestaande contracten

Multifunctional printer leasen, kopen of huren - Hofax

https://www.hofax.nl/multifunctionals/

Multifunctionals, ook wel multifunctionele printers genoemd, zijn de opvolgers van printers en kopieerapparaten. Ze kunnen naast printen en kopieëren namelijk ook scannen en faxen. Multifunctionals zijn vaak een uitkomst als u van al deze diensten gebruik wilt maken.

Multifunctionals Leasen of Kopen? De Kantoorspecialist

https://www.kantoorspecialist.nl/multifunctionals

Koop of lease jouw multifunctionals copiers met persoonlijk advies én de scherpste prijs! Met de alles-in-een of all-in-one machine ben je voorzien in de belangrijkste functionaliteiten voor het kantoor. Een all-in-one voorziet in kopieren, printen, scannen en faxen. Waarbij het faxen vaak optioneel word aangeboden in de all-in-one multifunctional.

Multifunctional printer leasen of kopen? - ASI

https://asi-groep.nl/producten/multifunctionals/

Wilt u zowel kunnen pinten, kopiëren, scannen als faxen? Bij het leasen of kopen van een multifunctional komt u voor belangrijke keuzes. Kijk hieronder alvast rond in het actuele aanbod of neem direct contact met ons op. Verfijn uw keuze Merken Konica Minolta (30) Kyocera (20) Xerox (40) Afdruktechnologie Printen (90) Kopiëren (89) Scannen (89)

Multifunctionals | Tips voor veilig gebruik van printers | BeveiligMij.nl

https://www.beveiligmij.nl/multifunctionals/

Multifunctional is een verzamelnaam voor apparatuur die over een diversiteit aan functionaliteiten beschikt. Denk hierbij aan functies zoals; kopiëren, printen, faxen, scannen en e-mailen. De volgende tips hebben betrekking op het gebruik van multifunctionals en printers. Laat geen documenten achter

Hardware - Kyocera Document Solutions

https://www.kyoceradocumentsolutions.nl/nl/products/hardware.html

Hardwareoplossingen. Ontdek onze printers en multifunctionals voor uw (thuis)kantoor. Al onze printers hebben een bijzonder lage Total Cost of Ownership. Dit komt doordat ze weinig energie gebruiken. Bovendien hoeft u tijdens het gebruik alleen toner bij te vullen. De rest van de onderdelen zijn zeer duurzaam en hoeven niet vervangen te worden.

All-in-one printer of multifunctional kopen? | Online bij Dustin

https://www.dustin.be/nl/kopen/multifunctionals/

Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners. Lees meer

Multifunctionals | Our Product Range | Kyocera

https://www.kyoceradocumentsolutions.nl/nl/products/mfp.html

Kies uit onze multifunctionele modellen Ontdek onze producten waarmee u de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie verbetert. Ze profiteren allemaal van de innovatieve technologie van KYOCERA. Vergelijk maximaal 5 producten. Tonen Papierformaat A3 A4 Output Monochroom Kleur Afdruksnelheid Meer dan 50 36 tot 49 21 tot 35 Tot 20 Applicaties

Alle producten in de categorie multifunctionals - Centralpoint

https://www.centralpoint.nl/multifunctionals/

multifunctionals (487 resultaten) Alleen producten op voorraad Alleen nieuwe producten tonen Sorteren: Weergave Uw selectie multifunctionals 1 2 3 4 5 6 7 7 Volgende Canon PIXMA TS6350 Multifunctional - Zwart,Cyaan,Magenta,Pigment Zwart,Geel (3774C006) 99,- excl. btw Meer informatie Bericht mij bij voorraad

Multifunctional koop vind je bij De Kantoorspecialist Veenendaal B.V.

https://www.kantoorspecialist.nl/multifunctionals/multifunctionals-kleur/multifunctional-koop

Nieuwe multifunctional nodig? Bekijk hier onze oplossingen Ricoh Partner & Sharp Dealer 9.2 uit 10, met al 933 reviews Eigen technische dienst Getoond: 1 - 20 van 2 Toon Wij denken graag met je mee Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo! Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Multifunctionals - Printers - Complies

https://www.complies.nl/printers/multifunctionals.html

Multifunctionals; Multifunctionals. Filteren. Sorteren. Canon PIXMA MG2550S Inkjet A4 4800 x 600 DPI . CANON Pixma MG2550s AiO/ 4800DPI . Winkelvoorraad Vergelijken. Prijs alleen zichtbaar met account. Artikelcode: 0727C006. Op voorraad. Canon PIXMA TS3350 Inkjet A4 4800 x ...

multifunctionals | DUB

https://www.acc.dub.uu.nl/nl/trefwoord/multifunctionals

The independent news site of Utrecht University