Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Muurstickers

Of je nu met de nieuwe kinderkamer bezig bent of juist de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte wilt voorzien van iets leuks, dan moet jij eens kijken naar de mogelijkheden in muurstickers. Muurstickers, de naam zegt het al, zijn special stickers die je op de muur kunt plakken. Je hebt mooie teksten als muurstickers, maar ook dieren, Disneyfiguren of bijvoorbeeld lieve kleine vlinders om zo de kinderkamer, de woonkamer of misschien wel de keuken te voorzien van een mooie afbeelding of tekst.  

Muurstickers vind je in diverse formaten. Ook is het mogelijk zelf een ontwerp te maken en deze te laten afdrukken zodat je jouw eigen originele muursticker maakt. Misschien heb je wel een te gekke vakantiefoto of wil je een mooie foto van je kind op de muur, het kan! Kijk daarom snel wat er mogelijk is op het gebied van muurstickers of kijk voor leuke afbeeldingen van KEK Amsterdam en andere labels.  

Wil jij de kinderkamer voorzien van prachtige bosdieren, safari dieren of juist van Disneyfiguren als prinsessen, Winnie de Pooh of iets anders? Bij 24/7 Discount vind je diverse webshops waar jij de leukste muurstickers kunt shoppen. Kijk daarom snel waar jij kunt shoppen en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

KEK Amsterdam beestenboel boom grijs
€ 69.95
KEK Amsterdam beestenboel boom paars
€ 69.95
KEK Amsterdam beestenboel boom turquoise
€ 94.95
IKenIK
2.75% korting

Voor de eerste keer zwanger? Dan heb jij heel veel spullen nodig voor de babykamer, babyverzorging...

Bezoek IKenIK met korting