Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij op zoek naar een originele manier om jouw muur te bekleden met een mooie tekst, een mooie silhouet of juist een grappige krijtbord/ een krijtsticker? Bij Muurteksten.nl kun je de leukste muurdecoratie vinden die je gemakkelijk op gladde muren kunt plakken. Ook vind je bij Muurteksten.nl andere leuke stickers en meer voor op potten, kasten en meer.  

Zoek in de categorieën muurteksten,  krijtborden, mensen en meer voor mooie originele teksten of ga zelf aan de slag. Ook voor in de keuken vind je prachtige muurstickers met bijvoorbeeld ingrediënten en namen van kruiden die jouw keuken weer een beetje meer sfeer geven. De meeste stickers liggen op voorraad, maar als jij zelf een tekst maakt, kan de verzending maximaal 7 dagen duren.
 


Bekijk het aanbod aan Muurstickers bij Muurteksten.nl en bestel direct online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting. Bekijk het aanbod aan webshops waar jij muurstickers en teksten kunt kopen en profiteer via 24/7 Discount van acties en aanbiedingen zoals bijvoorbeeld gratis verzending of een leuke kortingscode. Kijk snel of er een kortingscode is voor Muurteksten.nl en bestel direct online. 

Korting Muurteksten.nl

Muurteksten.nl

2.00% korting
Bezoek Muurteksten.nl met korting