Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor een compleet aanbod aan schoenen voor dames en heren moet je naar Nelson. Nelson heeft een ruim aanbod aan grote merken aan schoenen waaronder Geox, Orange Babies, Esprit, Vingino, Skechers en heel veel andere grote merken. Pumps, sneakers, nette schoenen, veterschoenen en heel veel andere schoenen shop je online. Mooie laarzen, enkellaarzen en meer van goede materialen en een perfecte pasvorm.

Bij Nelson zoek je gemakkelijk online op soort schoen, maat, merk en eventueel ook prijs. Je kiest de leukste schoenen uit die in jouw beeldscherm staan en wanneer schoenen niet in jouw maat verkrijgbaar zijn, krijg je ze niet te zien. Ieder seizoen wordt de collectie aangevuld en gaat de oudere collectie in de sale. Zo kun je profiteren van gigantisch leuke prijzen. 

De leukste schoenen shop je online via 24/7 Discount, want via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account en blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van de 2e paar voor de helft actie en gigantisch lage prijzen tijdens de sale bij Nelson. Kijk daarom snel of er nu een actie actief is voor Nelson en bestel direct online via 24/7 Discount met ledenkorting. 

Korting Nelson

Nelson

5.25% korting
Bezoek Nelson met korting