Nestkasten online kopen

Advies over nestkasten | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nestkasten

En met een groene, vogelvriendelijke tuin, help je de vogels om hun jongen groot te brengen. Er zijn veel soorten nestkasten te koop: voor mezen, voor spreeuwen, voor zwaluwen en steenuilen etc. Als je de nestkast goed ophangt, heb je meer kans op bewoners. We hebben alle tips op een rij gezet.

Hang nestkastjes op | Natuurpunt

https://www.natuurpunt.be/natuurinfo/tuintips/hang-nestkastjes-op

Nestkasten heb je in alle soorten en maten en daar is een reden voor; ze zijn op maat gemaakt voor elke vogelsoort. Kijk goed welke vogels je tuin bezoeken en koop of maak een nestkast op maat. Nestkast voor mezen en mussen. 25 x 12 x 12 cm; De ideale ophanghoogte is 2 à 3 meter

Nestkasten | Steenuil.nl

https://www.steenuil.nl/nestkasten

In de loop der jaren zijn verschillende types nestkasten ontwikkeld, die allemaal in meer of mindere mate voldoen. De variatie is nagenoeg oneindig. Van rechthoekig tot rond, van groot tot klein, met één of twee tussenschotjes, met een plat dak, met een schuin dak, met marterbeveiliging, zonder marterbeveiliging, niets is zo onderwerp van ...

Aanschaf nestkast | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nestkasten/aanschaf-nestkast

In de winkel en webshop van Vogelbescherming hebben we een breed aanbod aan nestkasten. Je kunt bij ons terecht voor nestkasten voor algemene soorten als koolmees, pimpelmees en huismus en voor kasten voor torenvalk, bosuil en steenuil. In de winkel krijg je persoonlijk advies over welke nestkasten waar en wanneer voor welke vogelsoorten nuttig ...

Nestkasten plaatsen en schoonmaken | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/actueel/bericht/nestkasten-plaatsen-en-schoonmaken

Het najaar is de beste tijd van het jaar om eens werk te maken van de nestkasten in uw tuin. Of het nu gaat om nieuwe nestkasten of het schoonmaken van al gebruikte nestkasten. Nestkasten zijn een verrijking voor elke tuin of balkon. Ze brengen letterlijk meer leven in de tuin.

Nestkasten - Pascal Hemel Voliereshop - hemelvoliereshop

https://www.pascalhemelvoliereshop.nl/Nestkasten

U kunt bij ons terecht voor schalen, bakjes, nestmateriaal, nestkasten, badhuisjes, voederautomaten en andere toebehoren. Wij verkopen houten, plastic, metalen en kunststof nestkasten. Door het ruime assortiment is er voor elke vogel een geschikt product. Nestkast voor parkieten gemaakt van hout voor in de broedkooi.

Bekijk hier alles over de Week van de Nestkast | Vogelbeschermingshop

https://www.vogelbeschermingshop.nl/week-van-de-nestkast

Bekijk hier alle informatie over de Week van de Nestkast in de Vogelbeschermingshop. Bied vogels nestgelegenheid en onderdak en koop nu voordelig een nestkast in de Vogelbeschermingshop.

Nestkasten - Veldshop.nl

https://www.veldshop.nl/nl/nestkasten/

Nestkasten in het kort. Nestkasten, zoals vleermuiskasten, vogelnestkasten en insectennestkasten, zijn waardevolle aanvullingen op elke tuin of omgeving. Ze bieden een veilige plek voor dieren om te nestelen, helpen bij natuurbehoud, bevorderen educatie en bewustwording, zijn duurzaam en milieuvriendelijk, en zien er simpelweg erg leuk uit.

Nestkast kopen? - Vergelijk & haal de beste nestkast in huis

https://www.vogelhuis-expert.nl/nestkasten

Met een nestkast wil er zeker een vogelfamilie bij jou in de tuin komen wonen! Hieronder hebben wij ons assortiment nestkasten ingedeeld op vogelsoort. Zo vind je eenvoudig een mussen-nestkast, een koolmees-vogelhuisje of een nestkastje speciaal voor zwaluwen.

Nestkastjes Kopen? (TIP! ) | Nestkasten.nl

https://www.nestkasten.nl/nestkastjes/

Nestkastjes kopen? Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Laagste prijs garantie Groot assortiment Nestkasten Achteraf betalen.

Houten nestkastjes voor vogels kopen? Vogelbeschermingshop

https://www.vogelbeschermingshop.nl/nestkasten/houten-nestkastjes

Help uw tuinvogels aan een nest met houten nestkasten van Vogelbescherming. Als u een houten nestkast bij Vogelbescherming koopt, steunt u niet alleen de vogels in uw tuin, maar alle vogels in Nederland. Wij hebben houten, berken en duurzame nestkasten in allerlei verschillende maten.

Verschillende soorten nestkasten: welke nestkast kies je?

https://dezaden.nl/nl/5/verschillende-soorten-nestkasten-welke-nestkast-kies-je.aspx

Bekijk hier het complete assortiment met nestkasten op DeZaden.nl. Er zijn er nestkasten in alle vormen en maten, voor alle soorten vogels. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende soorten nestkasten en hun func.

Zelf een nestkast maken | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nestkasten/zelf-een-nestkast-maken

Afmetingen nestkast om zelf te bouwen. Bijna alle holenbroeders stellen specifieke eisen aan hun nestkast. Al was het maar de maat van het vlieggat. Hierbij een overzicht van de diverse nestkastmodellen met de (binnen)maten in centimeters en ideale ophanghoogte. Download maten van nestkasten.

Nestkasten ophangen | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nestkasten/nestkasten-ophangen

Leer hoe je een nestkast goed op hangt om vogels te helpen. Ontdek de waarde van een nestkast, de tips voor een goede locatie en de keuze van een nestkast.

Extra duurzame nestkast voor vogels kopen? Vogelbeschermingshop

https://www.vogelbeschermingshop.nl/nestkasten/extra-duurzame-nestkastjes

roodborst, grauwe vliegenvanger, witte kwikstaart, merel en zwarte roodstaart. Op zoek naar extra duurzame nestkasten? Onze extra duurzame nestkastjes zijn gemaakt van houtbeton. Dit duurzame materiaal vergroot de overlevingskans van jonge vogels.

Type nestkasten | Vogelbescherming

https://www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nestkasten/type-nestkasten

Verschillende vogels hebben verschillende ‘woonwensen’. Daarom zijn er ook verschillende typen nestkasten. Let bij de keuze voor nestkasten op de omgeving van je tuin, erf of balkon.

Nestkastjes kopen? (TIP! ) | Dé specialist in Nestkastjes

https://www.nestkasten.nl/

Nestkasten kopen voor de vogels in je tuin. Door onze nestkasten van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen geef je je tuin net dat beetje extra sfeer. Met een ruime keuze aan vogelnestkastjes kun je er altijd wel een vinden die aan je wensen voldoet.

Nestkasten & Vogelhuisjes van hoge kwaliteit kopen | Vivara

https://www.vivara.nl/nestkasten

Bij Vivara vind je een ruim assortiment aan nestkasten voor verschillende vogelsoorten, gemaakt van hout, houtbeton of berkenblok. Bekijk de top 10, de aanbiedingen en de speciale nestkasten voor huiszwaluw, huismus en meer.

Nestkastje maken, bouwtekening en tips | Natuurmonumenten

https://www.natuurmonumenten.nl/tuin/zo-maak-je-een-nestkastje

Nestkastje maken, bouwtekening en tips. Zelf een vogelhuisje maken is helemaal niet moeilijk en je kunt zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien. Bekijk hier hoe je zelf een nestkast maakt. Kant-en-klare kastjes zijn vaak van te dun hout.

Online nestkasten kopen? | Vogelbeschermingshop

https://www.vogelbeschermingshop.nl/nestkasten

Nestkasten voor tuinvogels kopen? Je vindt een ruim en specialistisch assortiment in de Vogelbeschermingshop. Met jouw aankoop help je de vogels ♥ 10% korting voor Vogelbescherming leden

Vogelhuisjes en nestkasten kopen? Natuurmonumentenshop

https://www.natuurmonumentenshop.nl/vogels/nestkasten

Natuurmonumenten biedt een assortiment van vogelhuisjes en nestkasten van houtbeton, hout en berk. Je kunt kiezen uit verschillende maten en vormen, afhankelijk van de soort vogels die je wilt aantrekken.

Nestkastjes Kopen? | Dé specialist in Nestkasten en Vogelhuisjes

https://www.vogelhuisjes.nl/nestkastjes/

Nestkastjes kopen? | Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Laagste prijs garantie Groot assortiment Nestkasten Achteraf betalen.

Nestkast huismus 3 in 1 | Vogels in de tuin | Vogelbeschermingshop

https://www.vogelbeschermingshop.nl/nestkast-huismus-3-in-1

Er zullen zelden 2 of 3 paartjes tegelijk gaan broeden, maar wel bijvoorbeeld 2 vrouwtjes met 1 mannetje. Dit nestkastje is bijzonder geschikt voor: ringmus, huismus, boomklever, bonte vliegenvanger en gekraagde roodstaart. Binnenmaten van deze nestkast: Breedte: 35,5 cm. Hoogte: 21 cm. Diepte: 12 cm. Lees meer. Prijs € 37,99 Ledenprijs € ...