Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Opbergboxen

Overtallig speelgoed, kinderkleding die te klein is, schoenen, winterkleding, zomerkleding, campingspullen en heel veel meer spullen die je af en toe maar eens nodig hebt kun je het beste opbergen zodat je er geen omkijken naar hebt. Goede opbergboxen zijn daarin essentieel want daarin kun je heel veel kwijt en deze kun je ook afsluiten zodat er geen stof, vuil, vocht en andere dingen bij kan komen.  

Opbergboxen vind je in diverse formaten, ideaal voor bijvoorbeeld Lego te stapelen, speelgoed in op te bergen, skikleding in te doen en meer. Zo heb je opbergboxen die onder je bed passen, maar ook stapelboxen met goede deksels die je kunt opstapelen en bijvoorbeeld op zolder kunt opbergen. Het handigste zijn de opbergboxen die doorzichtig zijn, dan weet je direct welke jij moet pakken als je het alsnog snel nodig hebt.  

Goede opbergboxen vind je van merken als Curver, Brabantia en andere merken. Bekijk snel het aanbod aan opbergboxen bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en shop online volgens de laatste aanbiedingen en acties zodat je profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
HEMA
1.50% korting

Korting HemaMet de Hema kortingscode shop je voordelig voor spellen voor in en rondom het huis. Voor...

Bezoek HEMA met korting
Blokker
1.25% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting