Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Paagman kortingscode

Ben je op zoek naar boeken, kantoorartikelen, muziek of Ereaders? Bij Paagman zit je goed. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan artikelen voor je hobby. Bestel je artikelen en gebruik een Paagman kortingscode bij het afrekenen. Zo heb je het eerste voordeel al te pakken. Wil je altijd online shoppen met voordeel? Meld je aan bij 24/7 Discount en shop zo in de meer dan 2.500 aangesloten webshops. Je ontvangt bij elke besteding een korting die lekker oploopt.

Paagman agenda

Naast artikelen die je bij Paagman kunt kopen, organiseert Deze shop ook allerlei leuke events en workshops. Van kinderkookshops tot lezingen van auteurs. Kijk in de webshop onder: Agenda en nieuws en meld je aan voor een leuke bijeenkomst in een vestiging van Paagman in Scheveningen, Den Haag of Delft. Meer informatie vind je bij Paagman.

Paagman boekenbon

Het is altijd leuk om een boek cadeau te geven. Maar wanneer je niet precies weet waar de ontvanger van houdt, geef je een Paagman Cadeau Card cadeau. Een heel leuk cadeau, want de krijger van de bon kan zelf iets uitzoeken, van boek tot muziek. De Paagman Cadeau Card is in te wisselen bij een van de vestigingen, maar je kunt hem ook online verzilveren. Een Paagman Cadeau Card heeft geen vaste waarde, je kunt er dus elk bedrag opzetten die jij wilt geven en wordt altijd verpakt in een leuke originele gift set.

Paagman E-books

Wanneer je van lezen houdt en het ene boek na het andere verslindt, zijn e-boeken een ideale uitkomst. Vooral op vakantie heb je geen zware boeken meer in je koffer, maar je kan heel veel boeken meenemen op je E-reader. Van elk fysiek boek exemplaar kun je het boek ook als E-book aanschaffen. Na aanschaf zijn ze direct te downloaden en ze zijn goedkoper dan de normale boek uitgave. Kijk in het assortiment bij E-books, ook vind je er en E-book van de week die je direct kunt bestellen.

Paagman kinderboeken

Paagman heeft een heel uitgebreid assortiment aan boeken. Van thrillers, reisboeken, kookboeken, geschiedenisboeken en natuurlijk kinderboeken. De prachtigste prentenboeken en voorleesboeken, maar ook boeken voor kleuters, tieners en jong volwassenen. Boeken voor elke (kinder) leeftijd dus. Kijk in het assortiment kinderboeken en bestel vast voor de verjaardag of de Feestdagen!

Nieuwe boeken bij Paagman

Elke week komen er weer nieuwe titels bij in de winkel van Paagman. Kijk online welke boeken er nieuw in het assortiment zijn gekomen. Je vindt er nieuwe Nederlandse boeken, maar daarnaast ook boeken in meer dan 100 verschillende talen. Dus ben je op zoek naar een Engels, Spaans of Italiaans leesboek? Bij Paagman in de webshop slaag je altijd!

Korting Paagman

Paagman

0.75% korting
Bezoek Paagman met korting