Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Parka's

Echte leuke jassen met een stijlvolle en elegante look voor zowel dames, heren als kinderen, dat creëer je met parka’s. Parka’s zijn loszittende jassen die je kunt vormen met touwtjes. Vaak vallen ze net over de billen en ze ogen sportief en casual. Parka’s zijn favoriet in de lente in dunne versies, maar ook voor de winter heb je mooie dikkere parka’s.  

Parka’s vind je in diverse kleuren, soorten, maten en vormen voor zowel dames als heren. Ze zijn allemaal lang in model, maar de accessoires kunnen verschillen. Zo kan het zijn afgewerkt met gespen, heb je touwtjes of andere details waardoor je parka er net weer anders uitziet. Ga voor leuke parka’s van merken als Tommy Hilfiger, Anna Field, Esprit, Maison Scotch en heel veel meer.  

Een mooie parka kies je natuurlijk uit via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk waar jij de mooiste parka’s kunt shoppen en profiteer vandaag nog van fijne aanbiedingen, acties en meer zodat jij direct profiteert van leuke korting op jouw account.

Lidl Shop
2.00% korting
Bezoek Lidl Shop met korting
G-Star
4.75% korting

G-Star is het kledingmerk voor jou wanneer je houdt van hippe kleding met een jeugdige uitstraling...

Bezoek G-Star met korting
DealDonkey
2.25% korting

De beste deals voor lifestyle en entertainment en accessoires shop je bij DealDonkey waar je iedere...

Bezoek DealDonkey met korting