Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Pasjeshouders

Ben jij ook zo vaak je pasjes kwijt als je bijvoorbeeld gaat winkelen, boodschappen doen of gewoon in huis? Bewaar jij ze meestal los of stop je ze gewoon in je tas? Dan is dat natuurlijk niet te ideale oplossing. Al eens over een pasjeshouder nagedacht? Dat is ideaal want daarin kun je meerdere pasjes bewaren en zo houd je alles op één plek.  

Pasjeshouders vind je in diverse dessins. Zo heb je uitvouwbare pasjeshouders en pasjeshouders waarmee je met één druk op de knop al jouw pasjes kunt zien en zo de juiste kunt pakken. Ook een portemonnee leent zich goed om pasjes in de bewaren. Secrid is één van de merken in kwaliteitspasjeshouders. Met een degelijk dessin en verkrijgbaar in meerdere kleuren kun je hier veilig jouw pasjes in opbergen.  

Ben jij op zoek naar een goede pasjeshouder zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een pasje en je alles op één plek kunt bewaren? Shop dan jouw pasjeshouder via 24/7 Discount, want daar vind je diverse webshops waar jij het kunt kopen. Profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account en blijf via 24/7 Discount op de hoogte zodat jij voortaan kunt profiteren van leuke korting.

Indeshop.nl
4.00% korting

Wanneer je op zoek bent naar een goed horloge, een creditcardhouder, ecotassen en meer, dan bij je...

Bezoek Indeshop.nl met korting